Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.02.2013, 19:52:22
EzioAuditore
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Adica, rezumand toata colcaiala filosofica despre cum ar trebui sa fie experienta Harului, raportat la cel mai inalt grad de sfintenie toate pacatele is nasoale - corect in teorie dar asa nu spune nimic despe practica spirituala a omului comun si distanta la care se plaseaza fata de Dumnezeu in functie de ce pacate isi tolereaza (mai mult sau mai putin constient) sau nu.
"24. Siliți-vă să intrați prin poarta cea strâmtă, că mulți, zic vouă, vor căuta să intre și nu vor putea.
25. După ce se va scula stăpânul casei și va încuia ușa și veți începe să stați afară și să bateți la ușă, zicând: Doamne, deschide-ne! - și el, răspunzând, vă va zice: Nu vă știu de unde sunteți,
26. Atunci voi veți începe să ziceți: Am mâncat înaintea ta și am băut și în piețele noastre ai învățat.
27. Și el vă va zice: Vă spun: Nu știu de unde sunteți. Depărtați-vă de la mine toți lucrătorii nedreptății.
28. Acolo va fi plângerea și scrâșnirea dinților, când veți vedea pe Avraam și pe Isaac și pe Iacov și pe toți proorocii în Împărăția lui Dumnezeu, iar pe voi aruncați afară."
Reply With Quote