![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cred si eu non-stop pe forum mai rugineste omu' asa ca am crema, unguent, orice pentru dvs.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mare manifestatie impotriva initiativei legislative lansate de guvern care vizeaza admiterea "casatoriilor" homosexuale. Aproximativ un milion si jumatate de manifestanti veniti din toate colturile Frantei au iesit in strada, astazi.
![]() ![]() Despre asemenea initiative legislative aparute in mai multe tari, care vizeaza, in fond, o alta definitie a casatoriei decat aceea a unirii dintre un barbat si o femeie, iata ce scria, in 2010, pe cand se vorbea despre asa ceva si in Argentina, cardinalul Bergoglio: "Sa nu fim naivi: aici nu este vorba numai de o lupta politica. Exista in acest proiect pretentia de a distruge planul lui Dumnezeu". "Trebuie sa vedem aici un desen al Diavolului, responsabil de pacat in aceasta lume, care incearca neincetat sa distruga imaginea lui Dumnezeu: un barbat, o femeie, care primesc mandatul de a creste si a se inmulti ca sa stapaneasca pamantul".
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 25.03.2013 at 00:07:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bergoglio nu a făcut decât să spună o banalitate. Și chiar și așa, nu reușesc să sesizez unde este și ce rol joacă eshatonul și învierea credinicoșilor în concepția lui Bergoglio și a altora de aceeași gândire cu a lui? Dacă planul lui Dumnezeu este numai pentru această lume, atunci de ce a mai înviat Hristos? Oare nu Hristos a spus că la înviere nu se vor mai căsători, ci vor fi ca îngerii? Cum poate să distrugă diavolul planul lui Dumnezeu, dacă Hristos a primit toată puterea în cer și pe pământ, iar catolicii mai și fac uz de asta pentru a își susține învățătura lor cu Christus Rex? Dacă diavolul încă ar mai avea puterea să distrugă planul lui Dumnezeu, asta înseamnă că Bergoglio în fapt nu crede că diavolul a fost înfrânt la Cruce și la Înviere, că Hristos a primit toată puterea în cer și pe pământ, că diavolul a fost dezbrăcat de puterea lui, că Hristos a biruit lumea, pentru că prin acestea înșirate practic Hristos a distrus planul diavolului. Cum să mai fie distrus planul lui Dumnezeu, când moartea nu mai are nici o putere asupra lui Hristos? Ce-i drept mai există posibilitatea ca diavolul să pună mâna pe niște suflete și să le ducă la rătăcire, dar ca diavolul sau niște organizații lumești sau diavolești să mai poată distruge planul lui Dumnezeu după Învierea lui Hristos, asta nu o mai cred. Cine crede așa ceva, acela nu crede în învierea din morți și în viața veșnică în Hristos. |
|
|||
|
|||
![]()
8. Precum este scris: "Dumnezeu le-a dat duh de amorțire, ochi ca să nu vadă și urechi ca să nu audă până în ziua de azi".(Rom11,8)
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel care a postat stirea, cu siguranta nu a estimat numarul doar pe baza a doua poze...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
dar legal, da, poti sa strici cum tratezi lucrurile in viata de zi cu zi.
|
||||
|
||||
![]()
Un nou miting de amploare impotriva legii "casatoriei" homosexuale este anuntat pentru 26 Mai la Paris.
Este timpul ca si crestinii romani sa inceapa sa se organizeze, iar acest lucru e bine sa fie facut din timp, imbracand forma apartenentei si sustinerii unor grupuri structurate, asa cum este Asociatia Familiilor, de exemplu. In putini ani problema va deveni acuta si in Romania. Avand deja experienta catorva tari care au trecut prin asta, putem trage folos spre a fi mai bine pregatiti cand uraciunea va ajunge la noi. Pe cei care nu cred ca va ajunge la noi ii pun in garda si le spun: si vis pacem, para bellum. De regula, mafia homosexuala actioneaza in felul urmator: -mai intai, sunt legalizate contracte de tip "uniune civila consensuala", adica se legalizeaza concubinajul. In aceasta etapa, strategia e disimulata. Nu e vorba, inca, de homosexualitate, ci de a "oferi concubinilor care nu vor sa se casatoreasca un anumit statut". -in etapa a doua, aceste concubinaje oficializate inglobeaza si cuplurile de homosexuali. Argumentatia, de obicei, este din registrul egalitarist si de drept patrimonial si succesoral. -in etapa a treia, se fac presiuni pentru "casatoria" homosexuala. De multe ori argumentul fiind dreptul de a adopta copii. -in sfarsit, se intrevede o a patra etapa, in care homosexualii pretind facilitati in ceea ce priveste reproducerea asistata medical (de obicei, deocamdata cu mama purtatoare). Ce pot face romanii ? -Mai intai, asa cum am spus, sa sustina (prin inscrieri, prin cotizatii si subventii, prin participare) structuri organizate ale societatii civile care se opun uraciunii. Homosexualii cotizeaza la greu pentru lobby-ul lor, voi cand ati dat ultima oara doi banuti pentru cauza familiilor sanatoase moral si mental ? -sa treaca peste deosebirile interconfesionale. Uraciunea ii va afecta pe TOTI crestinii, indiferent ca sunt ortodocsi, catolici, protestanti ori neo de toate felurile, ca si pe "crestinii nondenominationali" care cred ca Adevarul exista, dar nu e in nicio Biserica; sa luam exemplu de la felul cum Asociatia Pro Vita (apropiata de Biserica Ortodoxa) si Asociatia Provita Media (apropiata de Biserica Catolica) stiu sa colaboreze. -sa nu uite de arma votului. Macar o data la 4 ani magnatii care isi bat joc de noi fac sluj in fata noastra si ne explica ce apropiati sunt ei de popor. Experienta tarilor in care nenorocirea legalizarii "casatoriilor" homosexuale deja a lovit arata ca lovitura e aplicata in conditii de guverne de stanga. Cam asa a fost si cu avortul. Chiar daca, aparent, nu conteaza cine ne conduce, avand de ales intre doua rele: o stanga de gusati populisti gen Adrian Nastase si o falsa dreapta chioara gen Basescu, de fapt conteaza, in sensul ca dezastrul avanseaza mai rapid in conditii de guvernare de stanga decat de dreapta. Macar unii sunt conectati la o Internationala care sustine promovarea pe fata a homosexualitatii ("casatorii" homosexuale, teoria genurilor etc), pe cand ceilalti sunt conectati la o alta Internationala, care se face ca se opune acestora. Nu e chiar tot aia. -in lipsa unei autentice forte conservatoare sau crestin-democrate, grupuscule si gasti care sustin ca au asemenea orientare trebuie sustinute. Nu credeam, in urma cu putini ani, ca am sa ajung sa fac apologia lui Becali, dar acum vin si spun: e bine ca Becali exista. Deocamdata, asta e expresia politica a conservatorismului romanesc, alta nu cunosc. -
|
||||
|
||||
![]()
Ar fi interesant sa se faca un mars, similar cu Marsul Vietii. Adica, fara scandaluri, urlete, ci doar sa traversam orasele, in tacere si cu pancarde. AFR a sustinut o intalnire despre familie luna asta mi se pare, din cate am inteles nu au fost prea multi prezenti. Familia Ortodoxa este si ea in AFR, poate fi sustinuta. Chiar au nevoie de ajutor.
Cam greu sa mobilizezi romanii, chiar si pe cei din Biserica. La greci planifica 10 oameni din Biserica ceva, si se afiseaza in public 100; sunt foarte uniti. La noi, zic 100 ceva in Biserica, si apar doar 10. Cred ca multi au impresia ca la noi nu se va ajunge cu casatoriile si adoptiile, bazandu-se pe Biserica Ortodoxa ca institutie, uitand ca Biserica suntem noi. Daca in Africa si in Brazil s-au adoptat legi pro homosexuale, noi de ce am fi mai cu mot? Deja manualele scolare trebuie sa fie aprobate de homosexuali, altfel nu se acrediteaza. Nu stiu daca ati vazut ca invata copii azi la scoala. E incredibil. Mai sunt oameni care se zbat, dar sunt putini. Rusia a interzis parada gay si se propaganda in scoli, se vorbeste sa interzica complet in toata Rusia. Se vede ca ei nu sunt in UE si sunt mai puternici de nu se lasa intimidati. ** Credeti ca francezii o sa rezolve ceva cu acel miting?