23.04.2013, 09:31:34
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Noi am ajuns foarte tristi Dragos,un fel de Anania si Safira moderni si plini de realism,numai ca am schimbat putin metoda,venim nu cu un profit ascuns ci cu unul repartizat si calculat.Vaduva saraca,din spusele Mantuitorului,ramine o amintire,o idealista ce isi arunca ultimii gologani pt un Templu ce urma a fi distrus de romani.Yasmina sa nu iti faci griji,Dumnezeu nu te obliga nici pe tine sa-ti vinzi inelul cu diamant la un pret derizoriu si nici pe mine sa-mi inchiriez proprietatile fara profitul linistii noptilor mele de mort caruia ii merge vorba ca ar fi viu.Stie ca tristetea tanarului bogat este marea noastea iubire.EL doar ia putinul nostru sufletesc,al meu,al tau,al tuturor,si raul din noi,prin cai de EL stiute,precum in povestea lui Iosif,si il transforma in binele pe care l-a randuit EL,si ii multumesc pt asta.Pe unii dintre noi nu ne pedepseste lovindu-ne cu plagile Egiptului,doar ne lasa cum suntem si sincer nu stiu ce este mai rau.Nu te supara,eu am mari dubii ca as fi in toate mintile si prin urmare vorbesc sa ma aflu in treaba,astept si eu,un paralizat al neputintei, tulburarea apei de catre un inger.Sunt locuri libere langa mine cate vreti.
|
Eu nu-mi fac griji,din partea mea nu fac pomana oamenilor care nu au nevoi stringente.De mofturi nu ma ocup.Sunt altii.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|