Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Arta bisericeasca in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.04.2013, 21:31:03
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tot-Laurentiu Vezi mesajul
Stimabile este dreptul tau sa crezi ce doresti si dreptul meu sa ma exprim pe un forum ortodox si public, cu atat mai bine.
Te asigur ca ceea ce se comformeaza cu "ambientul" dumitale nu este neaparat valabil si pentru altii. Cat despre creier, nu-ti este de prea mare ajutor cand nu se raporteaza corect la situatie. In crestinism faptele cele ce dau marturie inclusiv despre calitatea creierului.
Am mai auzit eu refrenul ăsta cu "e dreptul meu" și cu alte ocazii. De pildă, unii spun că e dreptul lor să se recomande ca homosexuali, talibani, comuniști etc, pe un forum public fie el chiar și ortodox. Pentru cei ca tine, achizițiile politice ale modernității, cum sunt drepturile omului, sunt scoase repede în față când vine vorba de integritatea propriului orgoliu, în rest sunt demonizate, lăutărește, după cum se mișcă pasiunile colective pe internet. Un asemenea comportament duplicitar a fost ilustrat foarte plastic de proverbul: fă-te frate cu dracu' până treci puntea...

Desigur, faptele sunt cele care dau mărturie despre onestitatea ta, în momentul când îmi pui o întrebare și răspunzi în locul meu dezvoltând aberant o idee care la rândul ei este o întrebare adresată altcuiva.

Last edited by Mihailc; 25.04.2013 at 21:33:06.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Arhitectura bisericilor (2) - culte heterodoxe ioanna Arta bisericeasca in general 2 20.03.2014 17:05:04
Recaderea de dupa fallen Impartasania (Taina Euharistiei) 17 12.05.2012 20:57:32
Setea dupa Liniste, setea dupa Dragoste.... Mihailescu-Marin Daniel Generalitati 8 27.06.2011 23:03:13
Ce ramane dupa noi? Ioan_Ciobota Generalitati 0 22.09.2008 19:27:45
Dupa 20 de ani. Ioan_Ciobota Generalitati 10 22.08.2008 11:33:25