Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2013, 21:10:45
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul

Domnul nostru a spus ca homosexualitatea este pacat. Deci, o lege care incrimineaza homosexualitatea nu poate fi injusta.
A, dar atunci de ce nu ați spus așa de la început ? Justiția și legalitatea nu au nimic în comun, decât în situația în care se întâmplă ca legea să actualizeze poruncile divine.

Cu alte cuvinte: dacă legea penală se întâmplă să corespundă cu modul în care înțeleg eu poruncile lui Dumnezeu, atunci e justă; dacă nu, nu.

Acuma vă rog să-mi arătați unde scrie în Noul Testament că homosexualii ar trebui castrați chimic.

Sau, și mai bine, să-mi arătați unde scrie că ar trebui spânzurați (ținând cont că până la mijlocul secolului XIX, în Anglia, asta era pedeapsa pentru sodomie).

Pe de altă parte, ținând cont că pe alt thread v-ați exprimat disponibilitatea, chiar și numai teoretică, de a fi călău, nu m-ar mira să găsiți un răspuns...

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Spre deosebire de dv, eu nu cred ca toti legislatorii din toate tarile, au fost niste...nesimtiti, secol dupa secol.
Unde și când am scris eu că toți legislatorii din toate țările au fist niște nesimțiți ?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De la lume adunate, si-napoi la lume date... ucenic Generalitati 27 28.06.2012 22:50:26
Despre lume si lepadarea de lume buiacu gabriel Intrebari utilizatori 12 10.08.2010 11:27:11