Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.06.2013, 20:45:57
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Reusesti in relatia asta sa faci diferenta intre motiv si pretext?
El are o slujba chiar asa buna, mult mai buna ca a ta?
Atunci, de ce banii ar fi o problema?

Nu stiu in ce forma ti-a spus-o, dar luand-o la nivel practic, daca te impartaseste in conditiile astea, cred ca mai bine iti cauti alt duhovnic.
!. Putn mai buna ca amea, dar nu suficient cat sa nu fie banii o problema

2. Nu ma impartaseste, dar probabil altul ar face-o, daca as fi putin mai "diplomata" (glumesc, desigur; chiar daca ar fi amuzant sa vezi pe cati ii poti pacali, sunt constienta ca nu mi-ar folosi la nimic)

3. Problema nu e ca ma impartaseste sau nu, problema e ca a tras niste concluzii total eronate despre mine, cand mi-a spus nu m-am prins, am stat si am reflectat, dar nu am mai avut ocazia sa le dezmint, ori ca am uitat, ori ca am avut altele pe cap, cum ar trebui sa am si acum.

4. Pentru faptul ca in nenumarate randuri (puteam sa scriu un roman) mi-am vorbit de rau pe cel care trebuia sa-mi fie cel mai apropiat dintre semeni (adica barbatul) si fiindca nu era de ajuns, in alte cateva randuri mi-am criticat si duhovnicul, nu cred sa mai existe pentru mine vreo speranta de iertare;

5. Astazi cineva (sora mea) mi-a revelat o alta crima de care ma fac vinovata : se pare ca eu, atunci cand fac rau cuiva, cu voie sau fara, ma preocupa mai mult eventuala pedeapsa (de la lume sau de la Dumnezeu) pe care mi-as lua-o eu, decat efectele asupra persoanei in cauza.

6. Am vazut intr-un film un preot spunandu-i unui necredincios ca Credinta nu e niciodata ceva batut in cuie, ea isi trage taria tocmai din permanenta lupta cu indoiala (si eventuala biruinta asupra ei). Deci...cu alte cuvinte, ca sa-ti poti pastra credinta, trebuie permanent a lupti cu indoielile...daca nu cumva acestea pana la urma te doboara.
Reply With Quote