Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Majoritatea sosurilor din bucatarie se bazeaza pe faina si uleiul in care se prajeste.
Cei, care sunt f constienti de ceea ce mananca, sa evite aceste sosuri; dar eu nu ma descurc fara sosuri: ciulama de pui sau de ciuperci, puire de spanac sau urzici, si multe altele. Era sa uit de prajituri: ele aproape toate se fac din faina si o grasime, fie ulei sau unt. Va felicit daca puteti sa traiti fara cozonac de Craciun, sau pasca de Pasti.
Nu fac recomandare catre nimeni sa-mi urmeze exemplul; chiar dimpotriva, sa faca fiecare cum crede ca e mai bine.
|
Draga mea ,eu mananc destul de sanatos ,adica fac foarte rar sosuri cu faina ,la mine sosul e din bulion condimentat cu cimbru ,dafin ,usturoi ,depinde de mancare
Dar de regula la ciorba calesc ceapa atat cat sa nu se coloreze ,sa devina alb sticlos apoi pun morcov ,telina date pe razatoare si ardei si dovlecel pe care le inabus cu apa.
Asta separat de carne pe care o fierb separat sau cartofi daca fac ciorba de cartofi
Nu am patit nimic .
Am citit ca trebuie sa evitam carnea de pui din cauza antibioticului care exista in cantitate mare .
Nu cred ca pulpa de porc este daunatoare daca nu e grasa.
Nu trebuie sa fim obsedati de mancare ,e bine sa nu mancam produse cu E-uri.