![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Combatantilor/ participantilor la acest topic de pomina. (Doar acelora care au participat la batjocura asupra Nastyei)
Am observat ca unora dintre dvs. le face o mare placere sa-i batjocoreasca pe cei care se numesc crestineste* „aproapele”. *crestineste(adica e vorba despre credinta pe care, barbateste si pana la capat va propuneati – in multe mesaje – sa o aparati; nu stiu de cine!!) Pe multe pagini v-ati distrat (e bine sa fim voiosi) asa cum poate si stie fiecare dintre dvs. In fuctie de educatie, cultura, bun simt si rostul fiecaruia pe forum. Ati facut tot (sau poate mai aveti resurse, cine stie??) posibilul sa ma batjocoriti, sa ma umiliti, sa-mi vorbiti ca ultimului nenorocit (dar si acela,chiar asa, ultim nenorocit e creatia lui Dumnezeu). Si atunci? Nu-i suparare. Mai ales ca Dumnezeu m-a ajutat sa va suport(si sa ma suport). Dumnezeu mi-a dat rabdare si m-a ajutat sa ma cobor in mine unde, cateodata n-am gasit cele mai frumoase ganduri. Si atunci am tacut, n-am explodat; si-I multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat. Darul pe care mi l-a dat Dumnezeu – viata, si harul pe care l-am capatat la Botez (botez prin tripla afundare, adica asa cum se dezbate crestineste pe aici), le am in continuare, chiar daca Haina Sfantului Botez n-am reusit sa o pastrez curata, ca om sunt si ma zbat spre pacat; drumul spre pacat e mai usor; spre mantuire, mai greu si cu multe piedici. Si daca batjocorindu-ma pe mine v-ati bucurat, iata ca am facut fara sa-mi propun o fapta(buna?!). Citez din batjocuri: << ca poluez, ca sunt lenesa, „ceva cu dintii de lapte”, ca nu pricep nimic, ca Sfintii Parinti despre care am vorbit intotdeauna cu respect au vorbit doar pentru oamenii simpli (probabil prosti; dar si aceia – poate nu stiti- sunt fiinte create de Dumnezeu); ca fac confuzii; ca n-am inteles eu despre ce e vorba; ca „n-am inteles corect indemnul domnului preot Pruteanu” etc. Doamna user name Dobrin7m, care in toata aceasta tevatura a fost asa, ca cireasa de pe tort a folosit toata gama de invective; recunosc ca m-ati ingenuncheat doamna: norocul meu e ca am pastrat toate mesajele dvs. si dupa ce imi termin treburile pe aici, pot sa pregatesc un studiu: „Vorbirea crestina la romani”. Ca dau citate din sfinti ca sa-mi ascund adevaratele ganduri..etc. etc. >> Asa sa fie comportamentul crestin? Si pe deasupra”ortodox”? |
|