Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2013, 13:12:55
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
(1) Sunt doar pentru cei care nu au un minim de cultura medicala, am aratat deja o postare mai sus (si nu doar) de ce.
Cultura medicala am ,mai putina decat reprezentantii din firmele de medicamente ,e adevarat

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Merg atat timp cat ma tin argumentele.
Cred ca e mai amuzant sa vezi pe altii ca merg, chiar si atunci cand s-au terminat.
Tu de exemplu.
Faptul ca afirmi ca argumentele mele s-au terminat nu inseamna ca ai dreptate.E o simpla afirmatie .
Te sfatuiesc sa fii mai retinut in promovarea vaccinurilor ,nu de alta dar sa nu ajungi in situatia de a-mi da dreptate.
Fereasca Dumnezeu !
Credincios nu esti ,vrei sa ai mereu dreptate si ai gasit teren sa te contrazici.Ca dovada ca despici firul in 4 ,iei fiecare rand il analizezi si arati ca ai dreptate .Esti infailibil deci.
Daca ai fi credincios ti-as reproduce ce spune par.Iustin Parvu despre vaccinuri ,dar asa nu am replica.
Daca vaccinurile astea nu ar fi nocive nu ai vedea zeci de copii zilnic ,primavara si iarna la cabinetele medicale ale medicilor de familie. Am avut si eu copiii mici dar nu era invazie de copiii bolnavi la CMI-urile medicilor de familie si pe vremea aceea se nasteau mai multi copii ,nu ca acum ,cativa.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38