Citat:
În prealabil postat de AlinB
(1) Sunt doar pentru cei care nu au un minim de cultura medicala, am aratat deja o postare mai sus (si nu doar) de ce.
|
Cultura medicala am ,mai putina decat reprezentantii din firmele de medicamente ,e adevarat
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Merg atat timp cat ma tin argumentele.
Cred ca e mai amuzant sa vezi pe altii ca merg, chiar si atunci cand s-au terminat.
Tu de exemplu.
|
Faptul ca afirmi ca argumentele mele s-au terminat nu inseamna ca ai dreptate.E o simpla afirmatie .
Te sfatuiesc sa fii mai retinut in promovarea vaccinurilor ,nu de alta dar sa nu ajungi in situatia de a-mi da dreptate.
Fereasca Dumnezeu !
Credincios nu esti ,vrei sa ai mereu dreptate si ai gasit teren sa te contrazici.Ca dovada ca despici firul in 4 ,iei fiecare rand il analizezi si arati ca ai dreptate .Esti infailibil deci.
Daca ai fi credincios ti-as reproduce ce spune par.Iustin Parvu despre vaccinuri ,dar asa nu am replica.
Daca vaccinurile astea nu ar fi nocive nu ai vedea zeci de copii zilnic ,primavara si iarna la cabinetele medicale ale medicilor de familie. Am avut si eu copiii mici dar nu era invazie de copiii bolnavi la CMI-urile medicilor de familie si pe vremea aceea se nasteau mai multi copii ,nu ca acum ,cativa.