Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.09.2013, 19:23:27
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Si eu am aceeasi temere, nu cred ca vom scapa cu adevarat de acesti caini fara stapan. Nu pot sa inteleg de ce unii oameni considera o normalitate cainele si haita in strada. Cum poti sa te numesti iubitor de caini daca ii lasi in strada plini de boli si fara o hrana corespunzatoare. Acest aspect stiu ca s-a mai discutat, nu vreau sa reiau discutia fara sfarsit, sunt extrem de dezamagita de modul in care oamenii inteleg sa iubeasca animalele si de faptul ca nu vor sa deschida ochii pentru a vedea realitate in care traim.
Nu doriti odata sa intelegeti pt totdeauna ?
De ce trebuie se reluam mereu de la capat?

Iubitorii de animale au adoptat in 23 de ani ,chiar si cate 2 generatii de cainii(parintii mei si alte cunostiinte),au plasat cat au putut la tara,la ferme,la case cu curti...o vreme era liniste fara caini,apoi dintr-o data te trezeai cu o cutie cu cadouri de pui in fata blocului,in diferite colturi ,in boscheti sau prin fata institutiilor. Din nou ,te apucai sa vezi unde le gasesti stapan si treaba era iar buna pana la urmatoarea cutie de import cu caini!
Cat am locuit la adresa mea din Bucuresti,ani de-a randul mi-au vazut ochii generatii si generatii de pui abandonati,ba intr-un timp chiar si pisici.
Ba o vecina a avut chiar tupeul sa-si dea pisica afara din casa -pisica care a stat vreo 2 ani intr-o gaura de canal in fata scarii de bloc pana au sfartecat-o cainii intr--o iarna. Practic aceasta locatara si-a vazut pisica abandonata afara timp de 2 ani dar nu cred ca reprezenta vreo problema de constiinta pt ea.Ce era? Femela ati banuit! A avut pisica aia generatii de pisoi pe care i-au calcat masinile dar nimeni n-o voia in casa.Cat m-am rugat de parintii mei s-o luam,a fost nu si nu-nu este loc si de pisica!
Ca femeia aceia fara inima ,multi altii.

Inconstienta si felul de a trata toate lucrurile in mod egoist au dus in timp la situatia prezenta. Toti sunt supra si arhi dotati cu caini maidanezi nu prea mai ai unde sa-i plasezi iar ei au ramas pe strazi si nefiind castrati au inceput sa se inmulteasca intr-un ritm ametitor.

Primul caine adoptat,cand abia terminam generala,a fost o femela de caniche. Si pe aia au aruncat-o in fata institutiei unde lucra tatal meu. El a adus-o acasa gandindu-se s-o plaseze undeva dar nu a mai avut ocazia sa-si duca intentia pana la capat cand am vazut-o eu.
Cand avea 8 luni a intrat in calduri si s-a rezolvat cu un amator din fata blocului.
Cu puii ne-am dus la piata si i-am dat intr-o duminica pe toti 4 ,bineinteles pe gratis!
Si mai este un aspect,cele care fac materialul abandonarii sunt femelele. De caine,de pisica... Le arunca de nu se vad!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 11.09.2013 at 19:27:32.
Reply With Quote