Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.10.2013, 21:39:47
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
zilele acestea am cumparat pestisori de acvariu. Am cumparat 6 goldfish (carasi aurii) foarte simpatici . Am descoperit lucruri foarte interesante. Sunt inteligenti, prietenosi , ma cunosc deja dupa chip si stiu cand vreau sa ii hranesc. Se gudura, ma privesc, se joaca si isi manifesta bucuria atunci cand vin acasa.
Iata ca acum privesc cu alti ochi pestisorii, si ma gandesc totusi ca omul pescuieste de cand se stie pentru a se hrani. Nu as fi eu total deplasata sa vin si sa spun ca cei care pescuiesc pestii din ape sunt criminali? Doar vad acum cu ochii mei ca pestii au si ei modul lor de viata, (hrana, somn caci da dorm, joaca, si tot ceea ce tine de viata lor) . Sau ce ar fi sa ne adunam in grupuri si sa protestam impotriva celor care omoara crocodili. Au si crocodilii dreptul la viata, nu? au si ei modul de existenta, nu? ce vina au ei ca ataca omul, nu? Ei, nu vi se pare deplasat?

iata vin cu o alta idee. Avem caini multi? prea multi? sa ii exportam la asiatici ca pentru ei cainele este o delicatese pe mesele lor cam asa cum este porcul sau vaca la noi. Adunam si ceva bani la buget.

Deci cred ca e nevoie de o judecata dreapta fara sa cadem in extreme. Iubim animalele dar cand este nevoie le si omoram.
Bune comparatia cu crocodilii!

Ar fi o idee extrem de buna exportul, dar si intrebuintarea acestora pentru manusi sau alte lucruri folositoare cum se facea pe vremuri in Romania!
Reply With Quote