![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca a depasit varsta de 40 de ani,fara calificare si fara vechime sansele sunt minime pentru gasirea unui loc de munca,"caldut".
Munca de secretariat si altele similare, presupune in primul rand cunoasterea aparaturii din dotare(calculator,copiator,telefax),cunoasterea si practicarea unei limbi straine ,abilitate relationala. Orce ar incerca nimic nu este usor si pentru toate trebuie vointa si implicare din partea ei. Acum are nevoie de un prieten,un el sau o ea,un om vertical care sa o faca sa inteleaga ca a munci nu-i o rusine,ca orce munca isi are satisfactiile ei daca o faci din placere,banii sunt putini peste tot dar tot mai mult decat a sta cu mana intinsa. Se fac cursuri de masseur,stilist protezist unghii(nail art),infirmier,cursuri cu durata de 2-3 luni multe din ele cu incepere din noiembrie. Un curs de technician nutritionist este foarte bun si tare la moda acum,bine platit...pentru asta trebuie multa seriozitate,responsabilitate...durata 6 luni si apoi poate face diete personalizate,meniuri la spitale,hotelui.... Yasmina,eu stiu ca o ajuti financiar...dar cred ca ajutor inseamna sa-l ajuti pe ala care nu are si nu poate si NU pe ala care poate si nu vrea! |
|