Citat:
În prealabil postat de stefan florin
si pana la ce ora lucra?
|
Nu lucra decat pana la 17 (desi sunt 12 ore, totusi) si cred ca si in weekend pana pe la pranz, iar ca bani lua cam 600-700 lei. Initial nu mi se parea o treaba rea nici mie, chioscurile sunt incalzite, cat de cat, am vrut si eu sa ma bag cand nu aveam de lucru, cautau cupluri pt un program mai lung, pana la 19-20 si ofereau cca 2000 lei/cuplu; eu am vrut sa ma combin cu mama, ea n-are probleme cu trezitul dimineata dar nu am gasit chiosc aproape de casa lor, ci doar la mine in sect 3, iar eu am o problema cu sculatul la 5 in sensul ca poate face criza de nervi barbatul daca il trezesc asa devreme (dc plecam pt 1000 euro nu era o problema,dar pt 1000ron...), si mai avam o problema ca deschizand cu cca 3 ore inaintea celorlate magazine, fiind si frig dimineata, trebuia sa consum ceva cald, ceaiuri, cafea ,etc si...ma intelegeti ce riscam sa patesc ulterior...(chioscurile au curent, sa-ti incalzsti ceva, in schimb nu au si posibilitati de 'evacuare"..).
Deci, daca faceam o depresie probabil din cauzele astea doua mi s-ar fii tras...plus ca probabil mai erau si altele pe care acum nu le intrevad. e foarte usor sa-ti dai cu parerea si sa judeci ce usoara si lipsita de griji e munca altuia si ce multi si nemeritati sunt banii pe care-i castiga...