![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
I-am propus si eu idea cu cosmeticiana sau manichiurista,am si uitat ce a spus cand a refuzat asemenea exemplu. Multe nu sunt pt ea,deoarece nu poseda o comunicare sociala prea buna,este o persoana retrasa,introvertita,paranoica cu privire la intentiile celorlalti.Nu are prieteni,inafara de o alta persoana cu probleme,ca si ea. Pt aceste ocupatii trebuie sa fii prietenos sau macar sa lasi aparenta,sa faci conversatie asa de dragul conversatiei cu clientii,sa incerci sa stabilesti un punct de dialog,sa fii mai indraznet. Nu din intamplare,se vorbeste in psihologie despre"inteligenta sociala",IQ social. Nu stiu daca m-am facut inteleasa cand am spus ca este o persoana"cu probleme". Iti dai seama ca nimeni nu ajunge la 40+ ani intr-un caz ca acesta, fiind o persoana normala. Nu o spun cu rautate,ci foarte direct,obiectiv pt a se intelege.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|