![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
E un cumul de idei, contradictorii chiar, si in functie de situatie scot din maneca cand una cand alta. Dupa ce termini de demontat pe fiecare in parte, o iau de la capat. Tot ce a scris antoniap pe acest topic a mai fost scris pe alte 3-4 topice (cel putin) fiecare argument demontat si aratata ignoranta teologica, minciuna, sectarismul din spatele lui. Si asta n-a impiedicat-o sa le enunte iar si iar si iar, desi n-a gasit nici un argument in plus sau sa corecteze ceva. E o propaganda care mizeaza pe incultura teologica ortodoxa si lacunele de gandire a maselor, mergandu-se pe ideea ca acoperind acest sectarism cu niste aspecte ortodoxe gen autoritatea sfintilor (deformata in sensul de a fi rupta de autoritatea Bisericii), minciuna si ipocrizie (eu fac ascultare de sfantul cutare, cutare - sfinti care n-au nici o treaba cu cauza cipofoba) ascultare selectiva (eu iau in considerare ce a spus parintele cutare dar ignor parintele cutare sau ce a spus acelasi parinte mai tarziu si contrazice ideile de la inceput), etc. Chiar mi-am propus sa fac cand o sa am timp o lista a acestor "trucuri" ca sa nu trebuiasca sa le demontez de fiecare date pe fiecare topic nou care se deschide pe aceeasi tema, cu aceleasi idei stupide. Mi se pare trist si ingrijorator ca are o oarecare priza (chiar si prin faptul ca ignora magnitutea problemei) chiar la oameni care se pretind dotati intelectual/teologic/dogmatic/etc.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|