![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Dupa cum vezi, exisa o singura persoana pe acest forum careia ii place sa invie de N ori acelasi subiect cu aceleasi argumente rasuflate, dupa principiul "daca le repet ca un papagal lumea ar putea sa creada ca sunt adevarate". Citat:
Citat:
De ex. esti invitata noastra sa intri pe topicul unde marele disparut M.D. jubila despre faptul ca greco-catolicii au reusit sa obtina in instanta nu's ce bunuri materiale/imobiliare de la ortodocsi. Sigur, asa, ca intre frati si desigur ca nu pot fi numiti eretici in baza unor astfel de diferente ireconciliabile, sunt mici neintelegeri de familie care in urma cu cateva secole (nu foarte multe) s-au rezolvat cu tunul dar ca si mataluta au lapsusuri si isi aduc aminte doar ce le-au facut comunistii care au incercat sa repare o nedreptate istorica, e drept ca au facut-o printr-o alta nedreptate si in stilul lor specific pentru care si ortodocsii au avut de suferit, dar asta nu scuza memoria scurta sau "adaptarile" istorice cu care isi justifica pozitia in prezent, o pozitie zic nu prea conciliabila cu ecumenismul care ni-l propun si tu il imbratisezi cu mare entuziasm. Oricum se pare ca lapsusurile reductioniste sunt foarte la moda. Citat:
Citat:
Evident ca n-ai citit topicul asta altfel n-ai manifesta aceasta dulce naivitate.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 22.11.2013 at 11:26:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Atat timp cat eu iti spun ca Alin te-a corectat spunadu-ti ca ortodoxiei nu ii este specifica infailibilitatea nici unei persoane si tu incerci sa iti argumentezi ideea spunand ca eu as fi spus exact ceea ce incercam sa demontez la ideea ta e clar ca discutia nu are finalitate. Si baza ta ca parintele pe acesta tema a fost insuflat de Duhul Sfant este...?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumesc. Oricum e fabulos pentru ca pentru voi conteza parerea celor anti-cip. Faptul ca esta o gramada (marea majoritate) de ierarhi, preoti, calugarisau mireni care desi se straduiesc sa se mantuiasca si nu "propovaduiesc jihadul anti-cip" nu va intereseaza. Citat:
Discuitia nu este despre a-ti lua sau nu cip, care mi se pare si mie ca imi ingradeste libertatea, discutia este daca cipul este Semnul Fiarei cum sustineti voi sau nu. Si vorbim despre cipul din documente. Ca ala de la telefonul mobil pe care il folisiti nu va deranjeaza.
|
||||
|
||||
![]()
ei frate, aici e greu (chiar IMPOSIBIL) de dovedit ca acest parinte a fost insuflat de Dumnezeu
|
|
||||
|
||||
![]()
Acum intreb si eu: semnul fiarei nu poate fi altceva?
Nu am vazut in Apocalipsa Sf. Ioan nici o referire la CIP, ci doar la semnul fiarei, care, am impresia ca poate fi orice. In nici o scriere nu se face referire la ceva anume, ci doar la semnul fiarei. De ce atata contradictie pentru ceva ce nu are o referire macar intr-atat incat sa sti macar 80% ca despre asta e vorba (in cazul acesta, cip). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pana la urma ati vazut vreo unul filmul Six: The Mark Unleashed (2004) care l-am postat de pe youtube?
E integral acolo. Inteleg ca e un film de nota 3, dar faceti un efort, lasati la o parte calitatea aristitica si luati-o ca pe un film documentar facut cu buget redus. De altfel pentru cipofobi e chiar film documentar, o viziune profetica a unui viitor cert care se va desfasura exact asa. Daca o sa-l vedeti, o sa intelegeti de unde li se trage obsesia cip=insemnarea apocaliptica si paranoia cu cipuri conectate la satelit, idee enuntata de altfel si de par. Iustin, indoctrinat in felul asta fara doar si poate de "fidelii" ucenici.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 22.11.2013 at 11:12:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca a gresit in aceasta privinta nu exclude o viata de sfintenie. Asta ca sa prevenim inflamatiile despre ce viata de sfant a avut par. Paisie care pe urma sa declanseze alte afirmatii despre unele marturii mai ciudate, si nu stiu cate pagini offtopic, iarasi care pe urma sa declanseze alte pagini de mirari cum de un subiect asa "banal" a captatat atata atentie, etc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
p.s. eram sarcastic - prin articolul ala vroiam sa arat unde se poate ajunge din cauza cipofobiei. inca un p.s. cititi si mesajele postate. Sunt naucitoare. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|