![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Atat timp cat eu iti spun ca Alin te-a corectat spunadu-ti ca ortodoxiei nu ii este specifica infailibilitatea nici unei persoane si tu incerci sa iti argumentezi ideea spunand ca eu as fi spus exact ceea ce incercam sa demontez la ideea ta e clar ca discutia nu are finalitate. Si baza ta ca parintele pe acesta tema a fost insuflat de Duhul Sfant este...?
|
||||
|
||||
|
ei frate, aici e greu (chiar IMPOSIBIL) de dovedit ca acest parinte a fost insuflat de Dumnezeu
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Faptul ca a gresit in aceasta privinta nu exclude o viata de sfintenie. Asta ca sa prevenim inflamatiile despre ce viata de sfant a avut par. Paisie care pe urma sa declanseze alte afirmatii despre unele marturii mai ciudate, si nu stiu cate pagini offtopic, iarasi care pe urma sa declanseze alte pagini de mirari cum de un subiect asa "banal" a captatat atata atentie, etc.
|
|||
|
|||
|
Dar baza ta ca n-ar fi fost asa care este?
|
|
|
|||
|
|||
|
In chestiunea numarului magico-satanic "666"?
Sfanta Traditie. Cand cineva vine dupa 2000 ani de crestinism cu niste idei absolut noi si nastrusnice, ceva nu miroase a bine. In alte chestiuni ca pecetluirea cu cod de bare si satanismul benzii magnetice, timpul si chiar voi astia acum obsedati de cip au fost cele care au demonstrat ca a nutrit niste convingeri absurde.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Mai insisti mult cu prostia asta? Care Sfinti Parinti au militat impotriva cipului?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar si miopia asta, care nu vrea sa faca diferenta asa, tot sectara este. Cuvantul "cip" sau "cod de bare" nu sunt trecute acolo, deci nu fac parte din Apocalipsa. Greu de priceput o chestie de dificila, poate rogi niste copii de gradinita sa te ajute,
|
||||
|
||||
|
In parte am raspuns mai devreme, dar voi nu lucrati cu argumente.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 12.10.2010 00:02:47 |
| Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 19:22:02 |
| Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 03:30:05 |
| Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 12:20:37 |
| Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 21:23:30 |
|
|