Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.11.2013, 01:20:59
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
Nu eu te compar cu el ci tu insuti prin judecatile tale afirmi ...ca ai "inteles" mai multe decat el despre cipuri si rezulta ca tu vezi mai bine decat el realitatea.
Au mai fost cazuri din asta in istorie.
De ex. cazul clasic al magarului care a inteles mai bine decat profetul care era treaba si in ce directie trebuia sa o apuce.

Citat:
Ai luat locul Papei la cat de infailibil te crezi in problema ...cipurilor.
Ba deloc.
Unde am facut eu apel la autoritatea mea, in timp ce voi la tot pasul faceti apel la autoritatea lui cutare sau cutare?

Eu am oferit niste argumente, referinte la teologia si Traditia ortodoxa, si am cerut sa fie infirmate, daca gresec, am punctat sursa "revelatiilor" voastre ca fiind in ultima instanta de natura neoprotestanta si m-am asteptat la niste replici inteligente.
Ori in afara de injurii si clasificari nu am primit nimic la schimb care sa dovedeasca ca exista o ratiune in spatele celor ca voi.

Deci..

Citat:
Politica pasilor marunti inseala pana si pe cei mai intelijenti. Acum se pune masa ,lingurile,furculitele,farfuriile ...mancarea mult asteptata insa se va servi cu o conditie care va fi pusa exact inainte sa iei prima inghititura.Aia va fi lepadarea .Parintele Iustin a vazut finalul pe cand tu vezi niste linguri si furculite care se aseaza pe o masa.
Conform acestei logici, daca vrei sa o pui in practica, arunca-ti calculatorul pe geam si fugi in padure.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30