Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.01.2014, 03:48:52
Andrei C Andrei C is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.01.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu ti-am atras atentia de doua ori, tu continui sa iti expui parerile gresite ca si cum ai stii despre ce vorbesti, ne judeci, ba chiar dai si sfaturi cum trebuie sa faca fiecare. Ai intrat pe un forum ortodox, poti intelege ca nu stii aproape nimic despre ortodoxie sau crestinism? Dar scrii doar din mandrie. Credinta ortodoxa nu e gresita, tu ai pareri gresite. Si se vede cu ochiul liber si cauza: mandria. Care sta la baza oricarei indepartari de Dumnezeu. Pana nu mai lasi din mandrie nu poti vedea prea multe, e ca o ceata care impiedica pe om sa vada adevarul.
Raspunsul la mesajul tau il poti citi in mesajul meu urmator.
Citesc si ma minunez de ceea ce se poate scrie pe acest topic, insa mesajul dumneavoastra m-a convins sa ma inscriu pe acest forum pentru a-mi expune parerea.

Citat:
Dacă ești o credincoasă, părăsește-l repede și fără să te mai uiți înapoi!
Are Dumnezeu pentru tine un bărbat credincios, n-ai grijă!
Ceva nu se leaga aici... Acesta este numai UNUL dintre zecile de exemple: Cine isi da cu parerea ca si cand ar stii ce vorbeste, judeca si da sfaturi despre cum trebuie sa faca fiecare?
Cati v-ati luat de saraca femeie de faptul ca face o mare greseala si ati indemnat-o sa renunte la omul pe care il iubeste si de care este iubita?

Sunteti atat de legati la cap incat daca ati fi in locul ei ati prefera sa-l parasiti doar pentru simplul fapt ca el nu crede in dumnezeu?

Citat:
Cum poti trai fara un sens al vietii.
Hai sa reflectam asupra unui lucru.... sunteti de acord ca si noi suntem tot niste animale? Insa niste animale inzestrate cu gandire, logica si emotie.
Nu ne diferentiaza nimic de regnul animal... aici nu ma refer la infatisare sau la calitati fiindca nici sarpele, nici porcul si nici porumbelul nu seamana dar fac parte tot din regnul animal...

Care este sensul vietii unui caine? al unei plante? sau cel mai exact al unui fluture (care stiti bine ca traieste o singura zi) ?
Acela de a se naste, a se inmulti si a muri. Cele trei principale etape ale vietii.

Nu este cu nimic mai diferit sensul nostru in viata fata de al unui orice alt animal.
So... sensul vietii este sa va inmultiti sau sa credeti in dumnezeu si sa va dedicati trup si suflet lui, sa nu existe absolut nimic altceva?

Sunt de acord cu faptul ca e bine sa crezi in ceva, in cineva, sa ai un sprijin, sa stii ca cineva exista si are grija de tine... dar un dumnezeu bun, dar de aici si pana la te dedica in totalitate este distanta de la cer la pamant.

Last edited by Andrei C; 05.01.2014 at 04:08:23.
Reply With Quote