Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.01.2014, 21:10:14
Andrei C Andrei C is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.01.2014
Implicit

Nu fac parte din nicio secta, spuneam doar ca am fost invitat la o astfel de biserica, si am acceptat sa vad cum este si pe la alte "meleaguri".

Voua daca v-ar propune careva sa vedeti numai cum este si in alta parte v-ati criza, doamne, cum sa faceti asa ceva....

Sustineti ca stiti adevarul, dar adevarul nu il cunosteti decat dupa ce veti cauta peste tot, nu doar in biblie...
A citit careva coranul? Cum puteti avea tupeul sa sustineti ca voi cunoasteti purul adevar dar nu cautat peste tot?
E ca si cum mi-ati da o tava cu tot felul de prajituri, as gusta una dintre ele si apoi voi sustine sus si tare ca eu sunt convins ca aia e cea mai buna prajitura, desi nu am incercat alta de pe tava...

@aubergine
Ai modificat comentarul meu in quote zicand "Omul a fost om de la inceput, creat de Dumnezeu om. Nu a existat procesul de evolutie asa cum va imaginati d-voastra"

Poti te rog sa-mi aduci o dovada pentru a sustine cele spuse, dar alta din afara de biblie?

O dovada concreta...
Hai sa nu mergem dupa ideea: Crede si nu cerceta.
Hai sa cercetam... fiindca pana la urma biblia a fost scrisa tot de un om, nu a ajuns pe pamant prin putere divina.

Nu sunt troll, nu am venit aici sa trollez lumea, si doar imi expun parerea fiindca am citit niste afirmatii care de-a dreptul ma speriau....

Si nu, nu este nici clona acest cont.
Reply With Quote