![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ma numesc si irina si am 27 de ani. in mai voi implini 28. nici nu stiu de unde sa incep sa povestesc problemele mele care sunt nimic comparativ cu a altora care duc cumpene grele.
motivul pe care il caut din nou acum pe Dumnezeu (ca asa suntem noi, unii oameni, il cautam doar la necaz) e ca m-am despartit de prietenul meu. am avut cu el o relatie frumoasa si sincera insa finalul a venit neasteptat. el mi-a spus "am 31 de ani si vreau sa ma insor". multa durere in sufletul unei femei cand aude asta. sa vei ca omul pe care il iubesti si caruia ii vrei tot binele din lume te da afara din viata lui. Eu imi doream o familie cu el. Copii. Nu ma mai gandeam sa fiu cu alt barbat si doar gandul asta ma ingrozeste. am pacatuit cu el si am pacatut s inainte de el. nu am avut o viata curata. lungi perioade de timp am trait in confuzie, in anturaje indoielnice s am facut toate prostiile posibile. multumesc lui Dumnezeu ca nu am ajuns sa fac vreun avort ca daca il mai aveam si pe acela pe suflet innebuneam. am mai avut si perioade scurte cand m-am ntors la Dumnezeu dar apoi mereu eram distrasa si iarasi uitam. daca in adolescenta eram o tanara care promitea , acum viata mea nu a esit cum ma asteptam. Am terminat cu greu facultatea si am un loc de munca nesigur si prost platit. in urma cu 5 ani am ma avut un prieten care la fel, aproape de pe o zi pe alta m-a lasat si a inceput o relatie cu altcineva cu care s-a si casatorit in 2 ani si ceva .dupa despartire am avut o perioada incetosata de un an . ma gandeam ca nu imi iau viata pentru ca sunt o lasa si asta ma intrista si mai tare. in perioada aceea m-am mai rugat...pentru linistea mea si atat. greu le-am obtinut dar macar m-a ferit Dumnezeu sa fac alte pacate. poate credeti ca sunt nebuna dar eu cred ca e ceva in neregula cu mine. nu inteleg de ce fug toti de mine. n ziua cand l-am cunoscut pe alex...mi-a placut f mult de el insa el nu mi-a cerut nr de telefon...cand am ajuns acasa am izbucnit in plans...am plans ore intregi si m-am rugat la Maica Domnului daca e sa fie el pentru mine sa ma caute, daca nu sa ma lase in pace. mai incercasem sa ies la intalniri cu tot felul de persoane si nu imi placea nici unul. toti pareau ca vor altceva..a doua zi m-a sunat. acum vreau sa ma intorc pe calea Domnului. Am stiut ca e mereu acolo insa m-am gandit ca daca sunt milostiva si efectiv nu fac rau celor din jur nu o sa am de suferit...insa m-am inselat. Mi-a dat iar o cumpana peste care nu stiu cum voi trece. Vreau sa ma spovedesc si sa imi spuna cineva cum sa ma rog. Sa ma indrept. Imi doresc o familie si copii si un sens in viata. nu stiu ...simt ca tot vitorul meu depinde i mod decisiv de acest moment. Sper sa se intoarca alex la mine si sa facem o familie impreuna. Si el este confuz. Sentimente are pentru mine dar pur si simplu nu ma vede ca pe o posibila nevasta. Si el sufera...si eu. Eu chiar simt ca o sa raman cu el dar mai intai trebuie sa ma intorc catre Dumnezeu.... Va rog nu ma judecati.. |
|