Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2014, 20:13:26
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catehumen Vezi mesajul
Intr-un mesaj te luase un "catel" al siteului putin la "tavalit" tu ai "schelait" putin si ai intrebat daca si tu esti "prostul" din mesaj ,iar "catelul" ti-a spus ca nu esti ,sunt eu cel prost . Oricum sa stii ca fricosii si lasii nu se mantuiesc !
As fi vrut sa-l vad in "actine" pe "catel" atunci cand acest site a fost atacat de homosexuali , dar ...liniste ,doar un mieunat si atat .
Eu ma bucur ca sunt un "catel". De obicei cateii apara ceva. Au o consecventa. Au si demnitate.
Altii doar urla la luna. Altii fug cu coada intre vine. Altii latra doar in curtea lor. Depinde de "individ". Oricum cei mai detestabili sunt aia care latra de departe si daca te repezi la ei fug. Similar celor de pe forum care doar arunca afirmatii, dar nu le sustin cu argumente. Ei raspund la alte lucruri si s fac ca nu vad esenta subiectului.
"Cateii" mai au de aparat si alte obiective. Nu au tot timpul sa raspunda la tot ce se scrie pe forum. Mai mult majoritatea membrilor raspund doar la anumite topicuri. Si nu citesc toate postarile.
Oricum imi place aluzia "subtila" cum ca fie as fi neutru, fie as fi pro homosexuali .
As vrea sa vad si citatul de "miau".