Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.02.2014, 23:14:21
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cu diferenta majora ca vecina de la etajul III nu cere votul de incredere a zeci de mii de oameni, desi fara doar si poate ca se va gasi vecina de la IV sa-i ofere incredere neconditionata pentru ca are agatzata o iconita de parasolarul de la masina.
Probabil ca aici e partea cea mai delicata: nu atat propunerea, cat insistenta pentru candidatura unui personaj anume. Timpul ne va lamuri cu privire la el... O fi bun, o fi rau... stie Dumnezeu! Dar e destul de jenant... Ajungem sa credem cine stie ce... Si nu-i adevarat, nu-i asa? E o pura simpatie si doar atat!
Asta cu poza la Sf. Munte trebuie sa recunoastem ca ne umple de lacrimi!... Dar pe cele ale lui Basescu nu le-ati gasit prin arhiva? Nici pe cele ale mafiotilor care tot mai cred ca, vizitand Muntele, isi mai spala pacatele? Eu as prefera sa aud din gura catorva monahi recunoscuti din Romania, despre activitatea religioasa a domnului "catindat"... Ca la pozat ne pricepem toti. Iar regizorii... cu atat mai mult. Altfel mi se pare si jenanta si suspecta, aceasta insistenta. Daca e inafara bisericii, puteti sustine pe oricine si e liber la... politica. Dar, ca reprezentant al ortodoxiei romanesti... nu mai fiti atat de naivi, oameni buni!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)