![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocanita? Cred ca de foame nu mai intelegi si vezi numai fripturi peste tot. Cu asa pareri ne vor calari inca multi ani cei din PSD, spre bucuria ta, nu? Vad ca nu ai principii, dar de idei preconcepute nu duci lipsa. Ca tot romanul, care se crede ca e cineva. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, el reprezinta doar pe crestinii ortodocsi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai ai putintica rabdare... ca vine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu chiar sunt cineva. Și pentru mine S-a răstignit Mântuitorul.
Aiurea. Te-am mai rugat în trecut, o fac din nou: nu-ți mai da cu părerea despre mine. Asta apropos de faptul că vom da socoteală de prostiile scoase pe gură, mă rog, tastatură-n cazul de față. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Era vorba de Programul Partidului Noua Republica, nu de Statutul Partidului Comunist Român.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De mistocari nu duce lipsa tara, nici acest forum. Ca sa fii cineva, trebuie altceva, nu numai sacrificiul Mantuitorului pentru omenire. Dar se pare ca nu stii acest lucru. De unde sa-l stii?!? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ce alegi? Si de ce sa nu ne reprezinte si un om cumsecade pe noi, romanii?!? De smecheri si vanduti baronilor locali ne-am saturat! E cazul ca sa isi faca loc si oamenii de bun simt, bine pregatiti si cu intentii bune, care sa reprezinte interesul poporului român, nu doar interesele proprii si de gasca. Last edited by Miha-anca; 04.02.2014 at 15:44:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Arată-mi mie cu subiect și predicat unde mi-am permis eu să te caracterizez pe dumneata, la modul cum ai făcut-o tu cu mine. Și asta pentru că mi-am permis să-l critic pe frumosul legionar M.Neamțu.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 04.02.2014 at 16:06:05. |
|