![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar tu crezi ca daca ai adaugat cuvintul "ascetica" linga "meditatie", m-ai pus in incurcatura ? Bine ! Fa tu meditatie, dar dupa alti 10 ani sa ai pregatit un sac mare ca sa ii culegi toate roadele. NB: dar nu stiu de ce mi-a venit in minte: nu cumva tu esti userul care acum 1-2 saptamini, sub masca unui ortodox avansat, cita din scriptura in stinga si dreapta si jignea tot asa ? Imi este lene sa caut in urma, dar incepi sa ai un stil f. asemanator cu acela ! Poate o da bunul Dumnezeu si nu esti tu acela ! Daca tu ca ortodox esti interesat si atras de programarea neurolingvistica ... m-ai muti din nou ! Pai atunci cine este Hristos pt. tine ? Nu cumva ai fost (mai este o zi) si la manifestarea Body, Mind end Spirit Sinergy de la Sala Palatului din Bucuresti unde sunt si surogate de ortodoxie amestecate cu draci indieni, stiintifici, pietrari si amuletisti, torsere, s.a.m.d.?
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 16.02.2014 at 01:38:03. |
|