![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai si atunci de ce ajung sa spuna cand se fac mari ca " parintii nu au facut nimic pentru ei"???
( si cand zic nimic, majoritatea se refera ca nu le-au oferit o locuinta decenta si nu le-au inlesnit accesul la o educatie superioara, ci, datorita dificultati financiare au fost nevoiti sa munceasca de timpuriu; de ex sotul meu le reproseaza la ai lui 1) ca s-au despartit si a ramas fara tata de pe la vreo 10_12 ani ( desi nu stiu cat de mult s-ar fi putut baza pe taica-su); 2) ca maica-sa l-a sfatuit sa dea la profesionala si nu la liceu ca poate nu intra si nu isi permite sa-l tina acasa, 3) ca maica-sa i-a lasat casa surorii lui, cu toate ca ea mai avea, isi cumparase una ( au facut schimb) , iar pe el l-a lasat de izbeliste considerand ca-i ajunge casa care si-o cumparase, cu greu, impreuna cu fosta sotie , si care e mult mai mica ( conf 3) iar ei erau 2, ca si acum dealtfel- dar poate aici e vina lui ca nu trebuia sa se insoare :) ). Iar pe parintii mei ii acuza ca il lasa pe frate-miu sa bea si sa stea degeaba la ei in casa, in detrimentul meu,fara sa se duca la munca decat cand are chef, etc...deci cam toate nemultumirile lui se leaga in principal de spatiul locativ si alte considerente materiale... Eu nu imi urasc parintii, Doamne fereste, chiae daca poate au gresit mukt....ba chiar consider ca greseala lor e ca ne-au dat si ne-au ingaduit prea multe libertati, si mie si fratelui meu, poate era bine sa fie mai rai si sa ne trimita de mici la munca sa ne obisnuim cu greutatile vietii... ( poate dc munceam la vreo fabrica de la 16-18 ani, pana acum reuseam sa imi cumpar si eu un conf 3 si sa fiu pe picior de egalitate cu sotul :)) (Cu toate ca nu as fi plecat de la parinti, din comoditate, decat daca fie ma alungau ei, fie imi gaseam mai de timpuriu un sot) Deci oricum am da-o, copiii sunt nemultumiti si nerecunoscatori pt ce au facut sau n-au facut parintii lor... Daca nu le iei bomboane te urasc pt asta, insa daca se vor ingrasa si vor rade ceilalti de ei...sa vedem atunci cine va fi invinuit! Last edited by fallen; 15.09.2014 at 10:44:05. |
|