Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.09.2014, 09:54:25
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

practic, in tara asta, in ultimii 24 de ani cel putin, angajatul lucreaza stict pentru imbogatirea angajtorului (mai ales cand e vorba de fabrici, comert etc.), deoarece angajatii sunt platiti muuult sub cat ar merita; culmea, un vanzator e mai prost platit decat cineva care sta la birou toata ziua, nu are stresul de a lucra cu sute de oameni pe zi, nu are stresul de a lucra cu banii - se pot face greseli- si are marfa la care sa fie atent sa nu ii "dispara" etc. Totusi, ei, la minein oras cel putin iau intre 700-900 lei, iar daca se fura marfa din magazin sau se intampla alte nenorociri, din salariul ala se mai trage si suma pentru plata pagubelor. Eu am platit la pagube la viata mea scurta de comert, ca mi-am promis ca nu voi mai lucra in comert ecat sunt la limita disperarii. Am platit sute de lei, zeci de pachete de tigari care "dispareau fara urma" luna e luna din magazin, am platit marfa care nu s-a furat in tura mea, etc. Dar...nu aveam cum sa dovedesc, fiindca nu existanici macar 1 camera de supraveghere; nici una macar. Si asa plateam luna de luna jumatate din valoarea produselor "care faceau picioare".
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote