Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.10.2014, 22:27:51
catalois catalois is offline
Banned

Data înregistrării: 11.03.2014
Implicit Redundanta

Inca o data vad, ca, acest mforum ESTE pentru cei ce cred cu tarie si incearca sa rezolve ecuatii ale credintei lor. Cei ce au reale intrebari, NU vor afla raspuns aici, de la oameni: acesti oameni, care dau raspunsuri, sunt deja setati pe Ortodoxia Maxima, fara sa le pese de cei ce bananaie (oscileaza) intre diavolismele multiple si credinta care IL crede pe Dumnezeu. Cu tot bagajul dogmatic, nimeni nu incearca sa zica Adevarul, ci, doar ce cred ei despre cum se ajunge la Adevar. Ziceti Adevarul,daca il stiti!
Cei ce vor Adevarul, vor fi vaduviti de raspuns, prin enunturi sforaitoare, adanc crestine si pline de dogmatica inteleasa in propriul cerc, der, de fapt, neinteleasa.
"Urmeaza calea asta, fara sa pricepi!" Care e diferenta fatza de orice credinta sau secta?
Bine, o s-o urmez... m-ati convins...
Incerc sa aflu de ce Ortodoxia NU este o secta, de ce credinta in care te nasti trebuie urmata, de ce alegerea (liberul arbitru) este atat de evanescenta?
Daca ati citit posturile mele, stiti ca sunt nemultumit de alcatuirea acestei lumi: fapturile se omoara unele pe altele ca sa se hraneasca (fapta 1) si se amesteca prin sex (fapta 2), ca sa se perpetueze. Aceste 2 fapte, sunt incompatibile cu Iisus Cristos.
EL nu zice cum va fi cand vom muri si timpul nu va mai fi. Noi nu stim sa fim fara timp, asadar, ortodocsi fiind, luptam sa fim ceva ce este peste puterea noastra de a fi, deci, toate eforurile noastre, trebuie sa se refere la ce nu contine timp.
Nimeni, din dogmatica, nu zice de ce antropomorfismul ESTE.
Fiti si voi mai seriosi si raspundeti conform intrebarii adresate, nu conform raspunsului standard...., care e valabil pentru orice secta/credinta.
Reply With Quote