Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.12.2014, 23:39:13
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Ti-am scris ce-am avut de scris, n-am sa fac greseala sa-ti dau apa limpede la moara ta știrbă ca nu merită.

1. Nu te mai lega de oameni aiurea, ca nu te-a pus nimeni securist pe forum sa triezi tu valoarea postarilor.

2. Păstreaza-ti horcăielile alcooloide pentru ăia care te mai iau in serios.

3. Dispretul escrocilor si mitomanilor ma onoreaza, deci poti sa versi cate mizerii duci in tine fara probleme.
Eu tot nu pricep de ce ești atât de încrâncenat. Poate când ne-om întâlni, vreodată, îmi vei spune mai clar. Ai fi putut să o faci, dealtfel, și pe privat - poate mă lămuream mai bine, dacă ai voit să îmi faci vreun favor.
Așa, nu îmi rămâne decât să îți mulțumesc, totuși, că mă ajuți în antrenamentul meu de lepădare de sine. Și ce poate fi mai folositor decât vorba aspră a unui prieten, atunci când voiești să te lepezi de patima iubirii de sine? Altminteri riști să rămâi împietrit în toate ale tale, preamărindu-te și crezînd, nu-i așa, că tu erai OK iar toți ceilalți n-au fost decât surpătorii valorii tale inestimabile.
Mulțumesc, așadar ș iartă-mă că te-am necăjit atât de tare.
Dumnezeu să ne ierte și să ne ocrotească, Mihai!
Reply With Quote