Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2015, 21:52:08
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Stiu, toti zicem, eu voi sti si nu voi acepta cand se va intampla, pana atunci stau linistit. Insa avem noi constiinta duhovniceasca de a discerne?
Poate că da, poate că nu. Dar, cu siguranță, vor fi duhovnici care să ne îndrume ce să facem și, nu în ultimul rând, Sfântul Sinod. Modul cum pui problema denotă o totală lipsă de încredere în Biserică și duhovnici.

Citat:
Parerea mea este ca ar fi bine sa fie refuzate cardurile cu cip, nu pentru ca sunt daunatoare in acest moment, ci ca un mesaj dat de catre un ortodox adevarat. Nu accept acum, nu voi accepta nici pe viitor.
Sincer, eu aș renunța de astăzi la toate actele cu cip, nu numai la cardul de sănătate. Îmi oferi cele necesare traiului? Doar de bani e nevoie, de restul mă ocup eu.

Citat:
Acesta sa fie mesajul. Sa stie dumnealor ca ortodoxul roman nu poate fi adormit usor si dus de nas pe calea pe care o vor ei. Iar daca este fortat, atunci Dumnezeu stie aceasta si vede si nu lasa turma Sa de izbeliste.
Creștinul ortodox nu se confundă cu luptătorul împotriva unui sistem care, în momentul de față, nu condiționează modul de manifestare a credinței lui. Creștinul autentic a știut de lungul veacurilor să trăiască în pace printre atei, păgâni și a știut să spună nu, când a fost pus în fața lepădării de credință. Ți-ar fi de folos să asculți acea pilda sfinților 20.000 de mucenici arși din Nicomidia: https://www.youtube.com/watch?v=FS-_3JcP84Y#t=2m10s
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53