Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.04.2015, 15:12:09
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Copilul meu vine tocmai in urma pacatului...si conform unora ( parinti, teologi, etc) n-are nici o sansa la mantuire ...
Initial am crezut ca orice copil este un dar de la Dumnezeu si o sansa chiar si pt tine, de a te reabilita in fata Lui, dar iata ca poate fi si o pedeapsa pt pacatele tale, atunci cand il faci in curvie si eventual si in post...pt ca in conditiile in care taica-su sustine ca nu i l-a dar Dumnezeu ci l-a facut el, nu va primi niciodata o educatie crestineasca...mai mult lumea imi spune ca trebuie sa ne punem de acord in privinta credintei, ca sa nu confuzam copilul, adica unul din noi trebuie sa renunte la credinta lui, dedragul copilului...( chiar sefa mi-a zis chestia asta, cand i-am zis ca am fata si nu baiat, a zis ca lasa ca e bine ca fetele-s mai atasate de mame, si " ti-o face si ea o pomana-doua", iar eu i-am zis ca depinde si de ce o invata taica-su si pe cine crede ea, pe mine sau pe el, daca e necesar sau nu sa ne faca pomana...si atunci a zis ca tre sa ne punem deacord ce o invatam....)
Si apoi din alt pct de vedere, daca eu nu ma inteleg cu el, in primul rand toata lumea va spune ca am facut o greseala ca am facut copil cu el, ssau mai mult, ca am facut intentionat ca sa-l leg de mine, sa nu ma lase, si ca acum tre sa suport orice injurii si tratamente rele, de dragul copilului, sa nu creasca fara unul din parinti ( caz in care eu fiind sub papuc ar fi intelept ca ea sa asculte de taica-su, ca sa-i fie bine, si nu sa fraternizeze cu mine...); iar daca as pleca n-as avea nicio sansa sa-l iau cu mine, asa ca tot la necredinciosi o sa ramana...deci revenind la subiect, pare ca pana la urma mantuirea este o chestie care tine in mare parte si de noroc...
Reply With Quote