![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Comentariile de mai sus ma surpind:
1. Manastirea de ce nu a dat oamenilor macar ceva legume la masa si paine? Atunci ar fi manact toti la fel. 2. Ce inseamna la voi masa comunitara? La noi mai sunt probleme la parastase. Noi altfel nu mancam impreuna. La parastase se pune intrebarea ce se poate imparti si daca sunt reguli in acest sens. Eu stiu discutiile cu postul si ca multi de aici tin foarte mult la postul alimentar. Dar nu poti obliga oamenii nici sa tina si nici sa nu tina. Fiecare cu credinta lui. Eu am citit diverse articole scrise de monahi si am vazut si unii mai severi, dar si altii care inteleg neputintele oamenilor. Si la Apostol se spune undeva "cel ce mananca sa nu judece pe cel ce nu mananca si cel ce nu mananca sa nu judece pe cel ce mananca", pentru ca Dumnezeu ii stie si ii judeca pe ei. Numai EL.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne impartasim des sau rar? | Va_iubesc | Impartasania (Taina Euharistiei) | 978 | 17.05.2017 02:29:00 |
Cum sa ne impartasim? | Adriana-Simona | Impartasania (Taina Euharistiei) | 21 | 09.01.2014 14:17:16 |
|