Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.06.2015, 09:29:02
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vitiate Vezi mesajul
Iuliu, eu sdunt cinsdtit: pe mine chiar ma intereseazaadevarul. Nu stiu ce vor acei unii. Daca au idei excentrice, gen "omul a fost creeat de extraterestri", sa isi bage ideile idioate unde nu ii saruta razele soarelui. Stiu la ce te referi, stiu ca ca exista efectiv un razboi spiritual, purtat inclusiv cu mijloacele stiintei si culturii, dar pe mine ma intereseaza cioburile de adevar din discursul oricui, nu "tinta ideologica", adica subiectivismul latrator gen "ai nostri au dreptate fiindca sunt ai nostri".
DACA e adevarat, de pilda, ca inainte de Edictul de la Mediolanum, Biserica facea o intelegere cu "securistii" romani, livrandu-le "eretici"/dizidenti ca prizonieri, in dublul scop de purificare ideologica a propriilr randuri si asigurare a supravietuirii organizatiei, atunci acest lucru trebuie spus indiferent de cat pierde Biserica ca si imagine sau credinta ca putere.
DACA e adevarat ca cei ce "conduc lumea" fac experimente oculte pentru a modifica lumea, astfel incat o anume entitate sa poata lua trup si imparati, iar terorismul si exploatarea naturii au ca scop tocmai hranirea cu energie a dumneshitului lor unic, atunci acest lucru trebuie spus, indiferent de cast de ridicol pare, cat de spalata pe creier e populatia care e culmea complicele propriilor calai sau cat pierde Sistemul din asta.
Trebuie luata partea de adevar/bine, din ce spune sau face indiferent cine, si asamblata intr-o viziune mai larga. Asa gandesc eu, asta simt, asta spun. Ma stii doar. Urasc parti-pris-ul si minciuna mai mult decat orice altceva pe lumea asta.
Pai tu crezi ca esti gica contra, dar de fapt nu esti gica contra ci esti chiar foarte mainstream.
Niste oameni destepti s-au intalnit la Frankfurt la inceputul secolului trecut si au inventat chestia asta cu teoria critica. De ce sa mai cuceresti tari purtand razboaie cand poti pur si simplu sa-i anihilezi pe oamenii de acolo daramandu-le toti pilonii pe care ei si-au cladit civilizatia ?
Reply With Quote