![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De pe același link: Vaccines made from killed whole B. pertussis, known as whole-cell pertussis vaccines, can cause severe neurologic disorders and minor side effects, such as anorexia, drowsiness, fever, irritability, prolonged crying, vomiting and pain/redness/swelling/hardening at the injection site. This led to a fall in immunisation rates, which resulted in an increase in the number of cases of whooping cough. Acellular pertussis vaccines (containing more purified antigens of B. pertussis) were developed in the hope that they would be as effective but safer than the whole-cell pertussis vaccines.Dovada clară că vechiul tip de vaccin a fost o greșeală care a cauzat suferințe majore (vezi severe neurologic disorders) și celelalte. Iar noul tip a fost creat în speranța că vor fi mai bune. Ca și celelalte tipuri de vaccin testate pe copiii noștri ca să vadă cum se comportă și ce efecte au, speriind părinții că altfel le mor neapărat copiii dacă nu-s vaccinați. Citat:
Citat:
A, și contează în ce fel se vindecă boala, cu antibiotice sau în timp. Probabil de aia la unii perioada de imunizare scade dramatic, iar la alții e valabilă pe viață. Zic și eu inginerește. Citat:
Lasă că peste vreo 50 de ani or să scoată probabil versiunea 3 care-i mai bună decît actualul acellular vaccine scos în speranța că-i mai bun ca prima variantă scoasă din uz din cauza efectelor adverse.