![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe cartea care o am eu, apare că a fost tipărită la editura Deisis.
Pe site la ei, nu am găsit cărți cu tirajul epuizat și needitate în nou tiraj, cum e cartea menționată. Poți să verifici ISBN-ul să vezi că a tipărit-o Deisis, în 1994 și nu te mint, am verificat cu ochii mei acum, pe cartea fizică, reconfirmându-mi că e Deisis. Și sunt departe de-a fi escroci, cum crezi tu, din înșelare. Am terminat de-a mai vorbi despre cartea menționată. E o carte minunată care trebuie citită de toți care vor să aprofundeze studiile diferențelor între creștinism și ereziile franco-latinilor ("romano-catolicilor") Hristos în mijlocul nostru.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 54 | 05.03.2014 21:17:15 |
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 1 | 18.08.2012 14:36:50 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 15:14:03 |
|