![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E al nostru, bun, rău, cum e, îl iubim, îi suntem alături, nu? Fratele nostru... "Așa să vă iubiți unii pe alții..." Oricum toți suntem pe scenă... Citat:
Citat:
Iar dacă tu nu mă crezi în ce spun, față de Lumina Necreată, despre care nu am vorbit, decât că am văzuto și duhovnicul mi-a confirmat și a spus că mai bine să nu vorbesc despre asta, să nu mă laud cu mângâierea primită, deci dacă nu crezi, nu-i problema mea, e problema necredinței tale, deci "plimbă mă ursu, cu prostiile tale" :) să te citez pe tine. Citat:
Să spună la unii că sunt păcălici, la alții că au probleme și sunt patologici, la alții că sunt naivi și influnețabili? Și multe alte jigniri în alte părți, fără să fie banat? Cum se cade? Să ducă o cruciadă de 10 ani și 19.000 de posturi, majoritatea cu 5 cuvinte și zeflemitoare, cu pretenția că a spus tot ce trebuia, plin de înțelepciune, plin de rozolvări și luminare? E preot? E duhovnic? Nu-i. E un mucos care cu greu reușește să-și ascundă neputințele, în loc să dorească să fie ajutat, la duhovnicul lui spre exemplu, să-i spună duhovnicului că stă de 10 ani pe forum și scrie arogant și ponegrește în sus și în jos, pe care-apucă, cu pronosticuri, prezumții și diagnosticuri incalificabile. În niciun caz nu e cumsecade... Doamne iartă-mă...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|