![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mda... Posibil.
Dar incep sa pricep tot mai clar, cu mintea mea proasta si nedata la politichie, ca aceiasi oameni, cu aceleasi aliante, cu aceleasi scopuri si practici nenorocite care ne-au adus aici unde suntem azi (adica de rasul lumii), se infrunta si azi. Iar marionetele suntem noi, ca de obicei. Imi pare rau de un singur lucru. Ca unii oameni de la care aveam si eu niste asteptari, acolo, poate naive (si aici nu ma refer la politicieni, ci la altii care nu ar trebui sa se bage-n politica), s-au infratit iarasi cu urmasii lui Ilici. Pentru mine, Moshule, nici o speranta ca voi apuca alte vremuri. M-am nascut si am crescut in mizeria comunista si vad bine ca voi muri tot in mizerii. Cum bine zicea un amic: daca vrei sa traiesti asa cum aspiri, ia-ti gandul ca in tara asta mai poti miza pe vreo virtute sociala. Suntem condamnati la singuratate. Ici-colo, mai scapa cate unul... Evident, asta imi contrazice grav toate naivitatile cu care fusesem crescut de bietii mei parinti. Contrazice si toata demagogia fluturata consecvent sub ochii nostri in ultimele decenii - dar parca nimeni nu vede nimic. |
|