![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cristian vad ca MM a cerut ca referendumul sa aiba loc odata cu alegerile. E greu de crezut ca partidul lui o sa intre in parlament, dar o sa ma duc sa-l votez. Sa fiu sincer nici in el nu am prea multa incredere dar altfel nu m-as duce deloc. Eu nu imi mai fac iluzii in ceea ce priveste politica, nu mai exista partide mari care sa reprezinte interesele romanilor si deja oricine ar castiga tara va fi pe pilot automat - nu-i exclus sa avem o mare coalitie care sa sustina nu stiu ce premier cat se poate de tehnocrat. :)
Asta e un cliseu cu voteaza cum vrei dar voteaza. Daca vezi ca e vorba de un bordel, nu e nevoie sa intri si tu acolo sa iti dai cu parerea care dintre fete este mai competenta. :) |
|
|
||||
|
||||
|
Nu de-asta. Ci ca să dăm o șansă oamenilor noi, pentru că sunt și dintre cei care n-au făcut politică până acum. Dacă vor intra în Parlament, apoi vor crește. Nu votez cu ANR, dar nici nu spun cu cine :)
|
|||
|
|||
|
E problema ta daca mai crezi, mie mi-a fost intotdeauna frica de omul nou. Mai mult decat de cel vechi cu care deja eram obisnuit, nu ma mai putea surprinde. :)
Nu indemn pe nimeni sa voteze in vreun fel sau chiar sa se duca sa voteze - nu imi pasa ce se intampla. Dar e gresit sa credem ca initiativa lui Corlatean a fost o nu stiu ce "confiscare politica". Omul a facut ce a crezut el ca e mai bine pentru initiativa respectiva si eu cred ca era un lucru bun daca se intampla referendumul in acelasi timp pentru ca important e sa scrie chestia aia in Constitutie si sa nu se poata modifica decat printr-un alt referendum. Nu prin cine stie ce majoritati de stransura prin parlament sau prin decizia alora de la CCR asa cum s-a intamplat prin alte tari. E mult mai ingrijorator faptul ca PSD-ul s-a grabit sa se desolidarizeze de el, sa nu auda ambasadorul ca au calcat pe bec. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Si daca ar fi invers: ca maleficul Imperiu Transatlantic sa sustina familia traditionala cu forta ("presiuni diplomatice", cica), nu as fi de acord cu initiativa lor. Si daca rusii ar sustine pe traditionali, la fel: nu as fi de acord cu presiunile blestematelor de imperii, fie ele Statele Unite sau Federatia Rusa. Toate imperiile sint de la diavol, cu arsenalul lor de presiuni cu tot.
Homosexualii nu sint o problema, un pericol, etc. Sint oameni ca si noi, si trebuie tratati uman. Problemele omenirii sint cauzate de alte persoane, cu alte deprinderi, nu sexuale de un fel sau altul, si de alte forte, le stim prea bine...
|
|||
|
|||
|
Citat: