![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pur si simplu nu cred ca plictisirea oamenilor e o virtute. Cred ca oamenii Bisericii trebuie sa gaseasca niste cai prin care sa atraga tinerii si nu sa-i plictiseasca. Nu eu am sugerat topaiala, pokerul sau distractiile. Eu cred insa ca a fi nepasator si a prezenta Evanghelia intr-un mod plictisitor este un pacat. Imi cer scuze celor ofensati. Si mai cred ca unul dintre motivele pentru care tu si CristianR, astazi cititi Biblia si puteti comenta cate ceva despre viata bisericii, este faptul ca ati avut parte de oameni care au stiut sa atraga oamenii, nu sa-i plictiseasca. Asa ca elogierea plictiselii nu duce la nimic bun. Sunt pentru calitate, traire reala, efort, creativitate. Pe de alta parte nu am ceva impotriva oamenilor care vor sa-L laude pe Dumnezeu prin muzica sau dans. Eu nu dansez dar mii de ani oamenii lui Dumnezeu au dansat de bucurie inaintea Lui. Sta scris in Biblie ca asta e ok. Cine-s eu sa le interzic? Ma indoiesc ca cineva care intra intempestiv intr-o discutie doar pentru a afirma ca "pocaitii sar ca tapii in adunarile lor" si "tin concerte dracesti", si insinueaza ca urmeaza "poker" si "lgbt", are dreptul sa se victimizeze ca i s-au distorsionat mesajele sau are autoritatea morala sa vorbeasca despre... decenta. |
|