Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2017, 09:06:29
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Cine zice ala e!
Nu toti oamenii care gandesc diferit decat majoritatea sunt propagandisti platiti si fiecare dintre noi are opinii care in ochii celorlalti pot parea propaganda platita. De exemplu eu am uneori sentimentul asta cand citesc ce scrii tu. Dar nu cred ca esti platit ca nu cred ca da cineva bani ca sa scrii pentru 3-4 persoane pe un forum ortodox. :)

Despre dosarul lui Iliescu am si eu o opinie asemanatoare cu a lui Florin. ( O opinie care isi merita fiecare banut. :D ). E o ticalosie stalinista la fel cum a fost si procesul lui Ceausescu. Sigur ca sunt o gramada de oameni care vor sa-l vada la puscarie pe Ilici si pentru care nu conteaza mijloacele dar pentru mine conteaza. Eu de exemplu as vrea sa-l vad pe Basescu la puscarie dar daca ii fac astia un dosar de crime impotriva umanitatii o sa spun acelasi lucru, ca e o mizerie stalinista. :)
Eu am și explicat acolo de ce am zis ce-am zis în legătură cu Florinvs: mai ales faptul că postează informații kilometrice scoase de nu se știe unde și nu se știe cât de adevărate.
În ce-l privește pe Iliescu, n-o să mă bucur de suferința lui, ci de faptul că un adevăr cunoscut de atâta vreme a ajuns să fie recunoscut oficial, iar asta ar fi un semn de normalizare a societății, în care răul e pedepsit și binele răsplătit. Sigur, nu-mi fac iluzii că de acum gata, vom trăi în adevăr.
Oricum, pe acesta îl cunoaștem într-o mică măsură, eu o părticică, tu alte părticele, mai mult sau mai puțin asezonate cu minciuni strecurate de cei interesați.

Mulți îi apără pe corupții noștri sub pretextul că ei sunt doar niște pioni și că jocurile le fac cei mari și tari din afară.
Dar eu mă întreb: Când țara ta e atacată de cei care îi vor bogățiile, așa cum a fost mereu în istorie, nu-i mai grav să fii trădător al neamului tău, pactizând cu dușmanul? E mai vinovat cumpărătorul decât vânzătorul în cazul ăsta?

Așa era și în interbelic, nu? Corupție cât cuprinde la noi, dar vina s-a aruncat mai ales asupra lacomilor evrei care stăpâneau tot.

La fel e și în războiul duhovnicesc. Diavolul se știe ce soartă va avea, însă Dumnezeu ne va judeca și pe noi pentru concesiile pe care i le facem.