![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stramta este poarta, ingusta este calea care duce la viata.
Mai fratilor,voi credeti ca e asa usor?Ce sunt vremurile din urma?Nu cumva intoarcerea la ceea ce a fost?Iata!ca in primele secole numarul crestinilor era putin,majoritatea fiind constituita din pagani.Cam asa se intampla acum.De unde inflorise crestinismul si lumea era in majoritate crestina acum se regreseaza,multi devin atei,pagani foarte putini fiind crestini. Oare in primele secole acei pagani unde ajungeau dupa moarte?Nu ma refer la acei catolici,protestanti,eretici care mor ptr Hristos.Oare in Siria unde crestinii sunt macelariti,poate multi din ei nu sunt ortodocsi dar sunt crestini.Oare la Judecata le va spune:"Ai murit ptr Mine dar nu ai fost ortodox,dute in iad?",nu ma refer la acestia ci la cei care voit se leapada."Cel crede in Mine va trai vesnic". Ai cont pe forum si gata intri in Rai?Stati putin!Observ si la mine personal,una e sa scrii,sa te bati cu pumnul in piept ca fac eu,eu nu ma lepad,intru pe forum sa dau lectii,dar in fapte-ZERO.Nu vedeti in ce perioada traim?Care om intreg la minte nu se cutremura cand intelege ceea ce se intampla?Cat despre cip-uri,nu degeaba spuneau unii duhovnici sa ne impotrivim,ptr ca raul se taie de la radacina. Faptul ca ai carduri,pasaport,buletin nu e lepadare,dar nici nu s-a impotrivit nimeni,ne-am culcat pe o ureche.Drept urmare,a aparut cipul RFID si treptat se va ajunge in situatia in care majoritatea vor avea acel cip implantat iar cei care il refuza,minoritatea,vor fi constransi sa il aibe implantat. Ca spune clar,in Apocalipsa:"Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei."Alb pe negru.Recomand si Ingerul Digital 2,documentar. |
|