![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg prea bine ce vrei sa zici. Spus simplu, nu e bine sa ascunzi intenntionat ceva cand mergi la spovedanie.
Era in urma cu oarecati ani, incepusem sa mergem cu o o sora de la Oastea Domnului si cu sotia mea la Spovedanie in alt oras la un preot drag al Oastei Domnului.Si parca aveam inima mica, sora asta era destul de evlavioasa, si cu o anumita statura si parca eram mic, comparativ cu ele .Sotia mea m-a adus la credinta . Si parca mi-era rusine de tot ceea ce vroiam sa spun . Nu e buna o exagerare a sentimentelor de vinovatie caci nu duce la nimic bun. Si ce e cel mai important, ca am spus tot ce aveam de spus, chiar daca parintele avea sa ma vada mai mic (caci Dumnezeu stia dinainte cine eram).Dar eram real.Ala nu altul. Tu subliniezi pe indoire ,eu subliniez pe a nu ascunde ceva cu buna stiinta la spovedanie, ca nu e bine.Mila lui Dumnezeu e mare,dar e bine sa nu abuzam.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 14:30:20 |
Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 01:32:12 |
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 14:51:55 |
|