![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu in mai bine de 90 % din cazuri merg cu hartie cu pacatele scrise la spovedanie. Traiesc cu senzatia ca imi insinuezi mai multe pacate decat am. De ce te amesteci in ce nu stii? Mai bine iti sta, sa te ocupi de donatii. Ca altceva mare lucru ,m-am uitat, topicuri ioc? La sfaturi iara atunci cand CristianR dadea mai multe sfaturi foarte bune unei persoane vorbeai cam contra,noroc ca am aratat atunci ca sfaturile lui erau foarte bune. Iara te-ai apucat sa dai sfaturi cuiva si ti-a spus direct ca te percepe ca pe un ghimpe.Cam asa te-am vazut si eu. Sa il intrebi pe parintele tau daca esti pregatit sa indrumi pe forumul asta? Daca nu grija mare,mai usurel.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 14:30:20 |
Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 01:32:12 |
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 14:51:55 |
|