![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In Biserica s-a intamplat si se intampla si azi ca Duhul Sfant sa dea darurile Sale.
Iar unul dintre ele este vorbirea in limbi. E sigur. O spune dumnezeiescul Pavel. Iar Lucrarea Duhului este aceeasi. Acum 2000 de ani, astazi si pana la Parousie. Cum "iarasi", ca nu am mai facut nicio confuzie grava... Doar nu vei crede ca Biserica e ceea ce crezi tu ca este. Si nu ceea ce cred eu. Biserica e ceea ce a spus Mantuitorul Hristos ca este, prietene. Si ceea ce au spus Sfintii Apostoli. Pentru ca Mantuitorul si Sfintii Apostoli sunt cea mai competenta si mai credibila autoritate in materie de credinta. Spusele tuturor celor care au venit dupa ei sunt susceptibile greselilor. Si sunt verificate prin Invatatura Apostolica. Cu siguranta NU. Nici cea aparuta in 1054. Citat:
Depinde cum definesti Traditia. Daca o definesti ca fiind lucrarea Duhului Sfant, sunt de acord cu tine. Daca o definesti ca fiind invataturile si regulile puse in Biserica in epoca post-apostolica, respectarea traditiei este optionala. Pentru ca doar despre invatatura apostolilor stim ca este infailibila. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|