![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sigur NU. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: am facut si eu limba latina in scoala, deci stiu si eu cate ceva din acesta limba Varul meu penticostal, NU stie o boaba din acesta limba, chiar daca el "vorbeste in limbi biblice". De limba amharică, nici nu a stiut ce este acesta limba si unde se vorbeste. Asa ca, nu mai pretinde ceea ce nu este adevarat Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exact asta e motivul pentru care nu poti spune vorbirea in limbi a verisorului tau "nu e DELOC acea limba care este pomenita in Biblie". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: si atunci CUM POTI SPUNE, ca ceea ce vorbeste verisorul meu (ca sa fiu sincer, mai mult bolboroseste) sunt limbi biblice?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amice, vorbirea in limbi a apostolilor era un dar de la Duhul Sfant. La Cincizecime in Ierusalim, in Efes, Cezareea sau Corint, ei vorbeau in diferite limbi fara sa stie in ce limbi vorbesc si fara sa cunoasca vreun cuvant in acele limbi. Se rugau in acele limbi straine sau transmiteau un mesaj in limbi, FARA sa cunoasca o iota din limbile cu pricina. La fel cum se petrece si astazi in Biserica. Last edited by Penticostalul Traditional; 19.01.2018 at 14:14:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iarăși faci confuzii grave, Biserică nu este ceea ce crezi tu că este. Nu este cea apărută la 1900, ci cea care care dăinuie de 2000 de ani - Una, Sfântă, Sobornicească și Apostolească. Excluzând Tradiția, te excluzi singur din Biserică. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
10. În Frigia și în Pamfilia, în Egipt și în părțile Libiei cea de lângă Cirene, și romani în treacăt, iudei și prozeliți, 11. Cretani și arabi, îi auzim pe ei vorbind în limbile noastre despre faptele minunate ale lui Dumnezeu!" Pana la urma ce sustii, ca vorbeau in limbile popoarelor sau nu? Ca asa mi-ai spus, ca sustii doar ca vorbeau in limbile popoarelor: https://www.crestinortodox.ro/forum/...&postcount=361 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce ma tot citezi si imi tot pui intrebari? Te-ai razgandit? Tot la fel a facut si mister Palama. Eu imi doresc sa discut cu voi, insa daca voi ajungeti la concluzia ca nu vreti sa mai comunicati cu mine, nu ma mai citati si nu imi mai puneti intrebari! Eu, in locul vostru asa as proceda. Asta mi se pare ca ar trebui sa fie abordarea unui om de caracter. Last edited by Penticostalul Traditional; 20.01.2018 at 18:59:16. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|