Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.03.2024, 22:44:34
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
„Lehamitea” lui Gică „Panaramă” este doar o chestie de actorie, de „parazitare”, așa cum a parazitat și încă parazitează și alte principii de tipul unionismului, naționalismului, conservatorismului și mai nou suveranismului, principii cu care el de fapt nu are nicio tangență reală, pentru el fiind doar niște mijloace de parvenire, de exploatare ilegitimă, prin care îi „escrochează” practic pe românii care au crezut și cred în acele principii. E un „țepar” de cea mai joasă speță, unul dintre cele mai abjecte personaje care a putut să apară pe scena „politică”. La el totul e o chestie de scenă, de imagine, o escrocherie „civico-politică” perpetuă, pentru ca el să „trăiască bine” și să creadă și el că „ar fi cineva”.
Candidează tu monșer, sunt sigur că la cât ești de critic și dacă ar apărea fățăul tău pe buletinele de vot sau pe afișe ai avea ceva de comentat.

Citat:
La fel, se zvîrcolea, se arunca pe jos și pe la Izvoru Mureșului, la universitatea de vară, unde îi mai și prostea inclusiv pe „basarabeni” cu falsul său unionism.
Frățioare confunzi Valea Uzului unde au pus ăia saci cu Izvorul Mureșului, vezi că acolo i-au furat un telefon să nu mai filmeze și i-au spart unul de piatră, au vrut să-l nenorocească dar s-a aflat că e politician și după au dat înapoi.
Se dusese să filmeze doar cimitirul într-o escală din campania pentru europarlamentare, nu se aștepta să fie Csaba Borbely și mafia UDMR în poarta cimitirului.

Corneliu Vadim Tudor, Șoșoacă sau alții nu au avut niciodată curaj să meargă printre unguri în Harghita, Covasna singuri, așa că lasă-mă că și aici a stabilit o bornă fără să vrea neapărat.

Citat:
Ulterior, după repetiția din 2019, în 2020 la fel a început să paraziteze tot mai multe subiecte, lucruri despre care scriseseră unii în presă, diverse nedreptăți, nemulțumiri etc., pentru ca ulterior să le arunce pe toate la gunoi, că el își atinsese scopul de parvenire ticăloșită, și mai nou să facă promisiuni care într-o țară normală l-ar fi scos instantaneu de pe scena politică și publică și care constituie clar, și a atras și AURul în principal în această primejdie, riscuri sau chiar amenințări la adresa securității naționale a românilor și României. Fapte prin care această „căpușă sinistră” de Simion dovedește foarte clar că el slujește altor interese decât celor ale românilor și României, ba chiar unor interese antiromânești, anticreștine, antiortodoxe și chiar extremiste antiromânești.
Tu te zvîrcolești așa sinistru pentru că faci lobby pt mafia PNL-PSD și de aceea dai în el ca să crească indirect.
Stai liniștit că dacă nu ar fi Simion am vota pe altul care e anti PNL-PSD, dar tot nu am pune ștampila pe partidele tale ticăloase.

Înțelege că o parte importantă a societății s-a săturat de gușați ca Vasile Blaga, de pitici erotici de tip Emil Boc, de țațe ca Maria Grapini, de oameni mediocri și impostori ca Marcel Ciolacu care într-un exces de furie l-a dat afară pe unul de nu i-a dat certificat de revoluționar, de plagiatori de doctorate ca Ciucă.

Vezi că tatăl impostorilor e Rareș Bogdan care o ardea patriotic dar e fiul unuia de a pus pe butuci o întreprindere și a lăsat oameni șomeri.

Gata vine ziua scadenței, chiar de ar câștiga PNL-PSD măcar ne-am opus la ticăloșia, dictatura și jecmănirea lor prin taxe și impozite.