Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.07.2024, 02:30:51
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
https://www.mediafax.ro/economic/maj...tudiu-22432000

Verificat de mine, intr-o aplicatie bancara. Deschizi un anumit tip de produs foarte usor pe telefon, 1 minut dureaza, in cazul meu cont in valuta. Dupa tranzactie, vrei sa-l inchizi si descoperi ca nu ai optiune pentru asa ceva... Trebuie sa te duci cu buletinul la sediul central, care e posibil in orasul tau sa nu aiba acvtivitati front-office, asa ca te duci mai departe si dupa ce completezi diverse acolo si iti pierzi timpul afli ca si costa sa-l inchizi, iar inchiderea se face cu luna urmatoare.... si mai platesti inca o luna comision de intretinere.
Păi e greu să se mai șteargă ceva dintr-o bază de date, în cel mai bun caz se anonimizează, dar la împrumuturi e și mai rău.
Odată ce te-au prins în febra împrumuturilor greu mai scapi, am văzut oameni care rostogolesc credite chiar și ca să meargă în vacanță în străinătate an de an, deși orice împrumut care nu e pt investiții, e neperformant.

Chiar am sesizat o surpriză neplăcută colegul Igor Paslușnik - Emilian de pe forum mărturisea că avea tot felul de împrumuturi, la un moment dat voia să-și ia un scaun de masaj, nu știu dacă s-a împrumutat pt el și când să ia pt casă nu mai putea accesa mult.

Am văzut o predică ce mi se pare realistă că atunci când te împrumuți de fapt nu ești liber, ești rob și creștinul real se ferește de împrumuturi mai ales pt nimicuri electrocasnice, vacanțe astea sunt totuși lucruri inutile.

Tags
curente, evenimente, interpetari, opinii