![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă tot suntem la ora de politică...
Singurul politician din România capabil să facă politică dar să o și comenteze într-un mod transparent este dl președinte Traian Băsescu.... Mai jos aveți o intervenție a dânsului la B1 despre ultimele evenimente, inclusiv cea despre care am discutat... https://youtu.be/LS6lAIdVvwU?si=XjdGXmXtM6D-ZWu1 N-am apucat să-l votez că eram minor atunci,dar l-aș vota cu 10 mâini la orice oră.... Singurul lui defect a fost că l-a introdus pe Robocop in președinția țării,dar una peste alta,mai bine cu robot decât cu gloabe . Acuma hai sa fim serioși și realiști. Niciodată n-au făcut și nu vor face politică George Simion și Diana Sosoaca. Ei fac circ,proteste și provoacă politicienii,dar ei nu sunt politicieni... Este o mare diferență. Să nu confundăm un manifest împotriva abuzurilor făcut de Diana,cu o revoltă sau rebeliune in masă a țării împotriva Europei pe care poate mulți,acum in focul aprins de Diana,se aruncă alături de ea,sau chiar o susțin sa meargă mai departe cu asemenea comportamente... Asta ar trebui făcut doar o singura dată și cu un scop bine definit. Repet,am apreciat din multe puncte de vedere, ne-a uns pe suflet pe mulți poate.... Însă nu înseamnă că este și corect sau benefic pentru țara... Tocmai asta este diferența dintre politică și circ.... Râdem, glumim aplaudăm etc.... Asta trebuie tratat ca un banc bun,sau ca o escapadă de o noapte.... Te-ai simțit bine,ai râs,dar mergi mai departe și nu-ți mai aduci aminte a doua zi... Dacă vom continua să susținem aceste tipuri de comportamente,va trebui sa venim și cu soluții,iar aceste soluții lipsec din păcate la Diana și Simion,sau dacă ele există nu le promovează într-un mod constructiv, bazându-se mai degrabă pe manifestări de tipul deja văzut... Tocmai de aceea încă o dată subliniez.... Să nu confundăm un protest, manifest sau cum putem numi ce face Diana,cu realitatea politică. Eu am admirat gestul ei din cu totul alte puncte de vedere,și mi-e teamă că se pot interpreta ca o susținere politică în favoarea Dianei.... Ceea ce nu este cazul.... Nu încurajez absolut deloc partide sau oameni ca George Simion sau Diana Sosoaca in funcții politice... Ei au calitatea de protestatari, manifestanți,rebeli și agitatori in scopul de a evidenția anumite puncte de vedere.....Asta este ok, nu-i nicio problemă... Însă aceștia au deja o agendă, mă refer la cei despre care spunem că conduc Europa, lumea, Romania etc... Dacă nu te pliezi acestei agende ești out sau sancționat în cel mai bun caz...
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 20.07.2024 at 08:26:59. |
|