Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.07.2024, 09:13:21
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Tu chiar crezi că s-a frecat Trump la ureche cu roșeață când era pe burtă ca să impresioneze publicul, de asta a rezultat un mort în tribună și unul pe acoperiș.

E clar că tot mitingul a fost organizat în amatorism, probabil că serviciile intuiau un atentat dar nu erau interesate să-l stopeze ci să lase o marjă în care se putea întâmpla surpriza.

L-am văzut pe Barack Obama chiar și-ntrun discurs în Europa cu panou antiglonț, la nivelul acesta toleranță 0 pt orice eveniment negativ care s-ar putea produce că de aia sunt cu bugete fabuloase peste tot în lume structurile de forță.
El s-a atins, sa zicem ca o prima reactie firesca pe care oricare din noi am face-o ca sa vedem daca mai avem ureche sau nu, dar facand asta am ramane pini de singe pe palma, mina, manseta de la camasa alba. La el IOC, NIMIC, zero, doar s-a ridicat foarte POZITIV ( auzi tu) manjit pe obraz, dar fara vre-o pata pe costum maneca, umar nimic, doar pe fata dupa ce a stat sub pupitru cu nu stiu ce experti pe el, posibil holiudieni, parerea mea si multor altora care au analizat.

Oricum, neimportant,... tu ai dreptul cetatenesc sa crezi ce vrei tu, eu, ce cred eu...

referitor la mort, este simplu, trebuie doar sa te informezi in IT...no coment

Last edited by cozia; 25.07.2024 at 09:17:35.
Reply With Quote

Tags
curente, evenimente, interpetari, opinii