Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.03.2025, 12:06:52
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Da, subiectul este legat de Casa lui Dumnezeu, însă pentru a înțelege pe deplin totalitate aspectelor ce gravitează în jurul acestuia loc,care a fost fizic și se dorește a fi fizic,era normal să introduc atât pe Hristos cât și Creștinismul.

Și deasemenea având în vedere afirmațiile lui Iisus despre Templu cât și moștenirea Creștinismului care sunt in contradicție cu intenția originală a Templului.

Trebuie luate toate in considerare sau măcar menționate, pentru a vedea întreg tabloul.

Adică doar pentru că am preluat niște concepte din Iudaism, și le-am adaptat după cum a fost considerat de creatorii creștinismului nu înseamnă că ele sunt corecte.

Adică la fel de bine putem considera că Sfânta Liturghie este o jertfă/inchinare adusa idolilor și nu lui Dumnezeu cel Adevărat, potrivit Legii lui Dumnezeu.

Și toate bisericile pot fi considerate temple păgâne unde lumea se închidă idolilor.

Iar tocmai aici se concentrează studiul meu,pe a vedea dacă tranziția spre “toate popoarele” a închinării lui Dumnezeu a început odată cu Iisus și Noul Testament sau daca aceasta tranziție vă începe cu adevărat doar la construcția celui de-al treilea Templu.

Deci nu vad că aceste câteva miliarde de creștini să fi trecut încă la închinarea către adevăratul Dumnezeu,ci mai degrabă au preluat învățăturile greșite sau rătăcirile ale unui fals profet,care au fost propagate de un aparat întreg de propaganda prin intermediul unor interese.

As zice că mai degrabă Creștinismul a fost o creație a imperiului roman mai degrabă decât o formă de a face cunoscut pe Dumnezeu cel Adevărat revelat in Sfânta Scriptură.

Iar Iisus un profet rătăcit și condamnat de însăși Legea lui Dumnezeu.

Însă repet,acestea sunt strict poziții din punctul de vedere iudaic.

Și vă rog tare mult să nu credeți că spun acestea într-un mod care se dorește a fi jignitor sau că intenția mea este să atac creștinismul.

Repet, această poziție se dorește a fi strict cea a iudaismului sau interpretării creștinismului și noului testament prin ochii vechiului testament.

Aceste discuții și conflictele au existat mereu de-a lungul istoriei și au fost subiecte chiar la sinoadele ecumenice și mișcări de acest gen au existat de-a lungul evoluției creștinismului, însă au fost eliminate,distruse sau au dispărut.

Însă desigur,chiar dacă a fost și exista o cenzură puternică și un pol central care se ocupa cu acestea aspecte,mai ales de acolo de unde de la început să dorea a fi creierul operațiuni.

Roma….am spus eu că niște pasaje îmi puneau mereu probleme și nu se prea potriveau.

Mai ales acel pasaj “tu ești Petru și pe aceasta Stanca voi zidi Biserica Mea”, continuând cu “ție îți voi da cheile împărăției cerurilor”...

Pare cam prea fabricat și total în contradicție cu cuvântul lui Dumnezeu.

Aici mi-a venit “descoperirea” , fiindcă singur doar adevăratul Dumnezeu ne poate arăta Adevărul din toate aceste minciuni.

Și punând cap la cap toate “studiile” mele cu privire la originea creștinismului am văzut că acest pasaj era prea evident.

Și intenția lui de a instala tocmai la Roma sau in centrul imperiului Roman, fiindcă sa nu uităm la acea vreme și Ierusalimul era controlat de romani.

Plus tot romanii au distrus și Tenplul lui Dumnezeu…

Vedeți dragii mei cum toate se leagă?

Aceste acțiuni au fost premeditate și făcute cu vădită intenție de a distruge Templu lui Dumnezeu cel adevărat,de a instala un nou templu, un nou dumnezeu, un nou lider pământesc și o noua instituție cât și un nou loc sacru de închinare….