Citat:
În prealabil postat de Iustin32
[SIZE=4]Asta sa i-o spui lu' mutu, nu mie. Tu vrei sa spui ca esti sincer?[/SIZE]
[SIZE=4]Mai intai raspunde punctual la postarile mele, asa cum si eu ti-am raspuns la gresala aceea a Sfantului Iustin cu care imi tot scoti ochii si de care nu m-am lepadat asa cum faci tu cu dna White si invataturile ei pe temeiul careia v-ati constituit ca cult.[/SIZE]
|
1. Nu era vorba despre mine, cand am spus ca Biserica lui Hristos este formata din toti oamenii sinceri care-L cauta pe Dumnezeu. Eu imi doresc sa fac parte din acea Biserica.
2. Nu v-am scos ochii cu greseala Sf. Iustin Martirul. Dimpotriva, nu cred ca Sfantul a gresit (ce spune el este in armonie cu Sfanta Sciptura). Eu chiar mi-am ales acea invatatura ca motto, in discutia de pe topicul "Adventistii nu cred in viata sufletului dupa moarte"(cine a dat titlu acestui topic, este un mincinos). Cred ca Biserca Ortodoxa greseste cand nu recunoste acea invatatura a Sf. Iustin Martirul.
3. Eu nu m-am raportat niciodata la invataturile Ellene White. Daca vreti sa ma combateti o puteti face numai cu Sfanta Scriptura. Este singura Carte cu care argumentez ceea ce cred.